Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Pasek narzędzi emoji

(Temat utworzony: 26-04-2022 11:57 PM)
1036 Wyświetlenia
JanJanJanJanJan
Journeyman
Opcje
Jak sie pozbyc tego denerwujacego paska który sie pojawia po kliknięciu klawisza emoji po lewej stronie klawiatury?
 Przetrząsłam juz chyba z 3 razy ustawienia klawiatury i nie moge nic znaleźć 😭😭😭
Udało mi sie znaleźć jak usunac z niego naklejki ale nie zmniejsza to dyskomfortu 

image

0 Like
25 Odpowiedzi
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@JanJanJanJanJan  Witam

Ustawienia > Zarządzanie Ogólne  > Lista Klawiatur i kl. Domyślana > Klawiatura Samsung > wyłącz pasek narzędzi klawiatury 

Screenshot_20220427-054132_Samsung Keyboard.jpg

JanJanJanJanJan
Journeyman
Opcje
Pasek narzędzi mam wyłączony a pasek ze screena nadal jest widoczny 😞
0 Like
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@JanJanJanJanJan  Dziwne, u mnie ten pasek znikł🤔

Spróbuj jeszcze po tej zmianie ponownie uruchomić telefon

mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Spróbuj wyczyścić dane klawiatury Samsung. Aby to zrobić przejdź kolejno do: Ustawienia > Aplikacje > Klawiatura Samsung > Domyślna pamięć > Wyczyść dane.

JanJanJanJanJan
Journeyman
Opcje
Po włączeniu i wyłączeniu paska narzędzi i ponownym uruchomieniu telefonu powyższy pasek emoji nadal sie pokazuje 😥
0 Like
JanJanJanJanJan
Journeyman
Opcje
Po wyczyszczeniu danych klawiatura wraca do ustawien fabrycznych - pasek nie znika a pojawiaja sie wszystkie jego dodatkowe opcje naklejki gify i co nie tylko. Po wylaczeniu paska narzędzi klawiatury i resecie pasek emoji nadal sie pokazuje. 😔
0 Like
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@JanJanJanJanJan  No to powiem szczerze że bardzo dziwna sytuacja, ponieważ to jest dokładnie ta funkcja i po wyłączeniu pasek znika na różnych telefonach 🤔

0 Like
JanJanJanJanJan
Journeyman
Opcje
Wydaje mi się że może to być połączone z aktualizacją klawiatury UI czy jak to się nazywało... używam samaungowej klawiatury od ponad 10 lat i dopiero jak zmieniałam telefon na s22 to taka nieprzyjemna opcja mi się pokazała 😞

Dziękuję za porady
0 Like
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@JanJanJanJanJan  A to nie jest klawiatura czasami w wersji beta?