Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Opcjonalność Kosza

(Temat utworzony: 29-09-2021 09:31 PM)
292 Wyświetlenia
Kaje7an
Journeyman
Opcje
Wyrazy podziękowania za wprowadzenie mojej sugestii odnośnie korzystania z funkcji Kosz, a dokładniej możliwości zrezygnowania z tej funkcji. Czekam jeszcze na przywrócenie poprzedniej formy obsługi Dual Sim, gdyż jak wspominałem obecna jest mocno problamtyczna, a przy tym nie działa poprawnie z Android auto. Brawo Samsung!
0 Like
6 Odpowiedzi
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Sugestie najlepiej zgłaszać bezpośrednio do firmy Samsung za pomocą aplikacji Samsung Members. Instrukcję znajdziesz w poniższej wiadomości.

Wskazówka - zgłaszanie sugestii do firmy Samsung
https://eu.community.samsung.com/t5/aplikacje-mobilne-i-us%C5%82ugi/porada-jak-zg%C5%82osi%C4%87-sug...

Kaje7an
Journeyman
Opcje
Dziękuję za sugestie, zgłaszałem już problem z Dual Sim jeszcze przed tematem "Kosza", ale podobno jest to bardziej intuicyjne rozwiązanie (szkoda,że poza UŻYTKOWNIKAMI patrząc na ilość negatywnych opinni) więc czekam cierpliwie na ewentualne zmiany (przynajmniej do końca abonamentu) gdyż w tym momencie pisanie smsów naprzemiennie z obu kart, czy rozłączanie telefonu z Android Auto w celu wybrania karty sim, jeśli nie została ona przypisana wcześniej, powoduje że telefon jest dla mnie Przeszkodą w codzienny funkcjonowaniu, a chyba nie o to chodzi.
0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Rozumiem. Jeżeli przejrzałeś wątki dotyczące problemów z Android Auto oraz poradnik dotyczący obsługi Dual SIM i nie znalazłeś rozwiązania to niestety z poziomu forum nie będziemy w stanie poradzić nic więcej. Pozostaje w dalszym ciągu zgłaszać sugestie za pomocą aplikacji Samsung Members.

[Poradnik] Obsługa Dual SIM w Android 11
https://eu.community.samsung.com/t5/pozosta%C5%82e-smartfony/poradnik-obs%C5%82uga-dual-sim-w-androi...

HoseMariano
Apprentice
Opcje
Czy wiadomo kiedy powróci możliwość wyłączenia folderu kosz w galerii? Niby drobiazg ale drażni niesamowicie! Jeśli usuwam coś z galerii to nie chce tego mieć w pamięci telefonu, a tym czasem po którejś aktualizacji wszystko co usuwam wchodzi w folder kosz i aby się tego pozbyć trzeba ręcznie opróżniać przedmiotowy folder. Czyżby komuś zależało na tym aby nasze usuwane zdjęcia zostawały trochę dłużej w telefonie niż tego sami chcemy? Tak to wygląda! Wydaje mi się że nie wiąże się to z większym bezpieczeństwem naszych urządzeń, o które teoretycznie powinien dbać każdy producent telefonów...
0 Like
HoseMariano
Apprentice
Opcje
Dzięki za odpowiedź cieszę się że odpisałeś bo myślałem że tylko mi brakuje tej funkcji. Była wcześniej na pewno i bardzo prosto się ją wyłączało teraz tej możliwości nie ma😡
0 Like
OleksiiA
Moderator
Moderator
Opcje

@HoseMariano, @Anonymous User, zgłoście sugestię w następujący sposób: https://eu.community.samsung.com/t5/aplikacje-i-us%C5%82ugi/poradnik-jak-zg%C5%82osi%C4%87-sugesti%C4%99-do-firmy-samsung/m-p/2593528

Witaj na Forum Samsung!
Pamiętaj o zapoznaniu się z Zasadami Społeczności Samsung oraz Regulaminem.
Doceniaj i bądź doceniany. Doceniaj innych, klikając przycisk Like lub Zaakceptuj jako rozwiązanie.