Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Nordic walking

(Temat utworzony: 07-09-2020 04:51 PM)
2399 Wyświetlenia
Gotfryd
Student
Opcje

Dzień dobry.

Nie potrafię znaleźć treningu nordic walking na Samsung Health. Chcę trenować z zegarkiem Galaxy watch 46 mm i nie ma tam takiego treningu. Próbowałem dodać za pomocą aplikacji, ale tam też nie ma. 

1 Rozwiązanie

Zaakceptowane rozwiązania
Rozwiązanie
Kacper2
Samsung Members Star ★★
Opcje

Cześć @Gotfryd 

Na zegarku jest tylko trening: chód lub piesze wycieczki. Na twoim miejscu wybrałbym piesze wycieczki.

Wyświetl rozwiązanie w oryginalnym poście

9 Odpowiedzi
Rozwiązanie
Kacper2
Samsung Members Star ★★
Opcje

Cześć @Gotfryd 

Na zegarku jest tylko trening: chód lub piesze wycieczki. Na twoim miejscu wybrałbym piesze wycieczki.

Gotfryd
Student
Opcje

Dzięki, tak podejrzewałem. Pozdrawiam.

Members_c92rRdw
First Poster
Opcje

Szukałem odpowiedzi na to pytanie i google zaprowadził mnie do tego wątku. Czy Samsung Galaxy Watch 4 faktycznie nie ma treningu nordic walking? Jednego z najpopularniejszych? Wkładacie racquetball, w które nikt nie gra a nie ma nordic walking?

Andrzejxyz
First Poster
Opcje
Problem braku Nordic Walkingu wciąż nie rozwiązany. Samsung Galaxy Watch 5 PRO.
0 Like
Ronin777
Student
Opcje
Dokładnie tak. Na starym zegarku był nordik wolking
0 Like
Members_Eo8SXRl
Student
Opcje

Posiadam od niedawno GW 5 Pro, zegarek ze swoim słabiutkim GPS i kiepską apką Samsung Health nie nadaje się do monitorowania aktywności fizycznej 

0 Like
b_beatrix
Explorer
Opcje
Galaxy S23 + watch5 - brak na liście dyscypliny nordic walking, a przydaloby się Do wyboru tylko chód Przy szybkim marszu z kijami to zegarek mi łapie aktywność bieganie Noe o to chodzi
0 Like
OleksiiA
Moderator
Moderator
Opcje

@b_beatrix, zgłoś sugestię w następujący sposób: https://eu.community.samsung.com/t5/aplikacje-i-us%C5%82ugi/poradnik-jak-zg%C5%82osi%C4%87-sugesti%C...

Witaj na Forum Samsung!
Pamiętaj o zapoznaniu się z Zasadami Społeczności Samsung oraz Regulaminem.
Doceniaj i bądź doceniany. Doceniaj innych, klikając przycisk Like lub Zaakceptuj jako rozwiązanie.

b_beatrix
Explorer
Opcje
Tak zrobię, dzięki za podpowiedź Nie wiedziałam że taka opcja istnieje