Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Aktualizacje oprogramowania dla modeli z serii Galaxy A

(Temat utworzony: 3 tygodni(e) temu)
317 Wyświetlenia
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

003_product_image_Galaxy_A53_5G.jpg

W tym wątku zachęcam wszystkich do dzielenia się informacjami odnośnie nowych aktualizacji oprogramowania w telefonach z serii Galaxy A. Pamiętajcie, że z reguły w pierwszej kolejności aktualizacje trafiają do telefonów zakupionych w wolnej sprzedaży (wariant XEO lub EUX). Telefony pochodzące od operatorów otrzymują aktualizacje nieco później.

Przydatne odnośniki na forum:

Przydatne zewnętrzne odnośniki:

2 417 Odpowiedzi
OneUI70
Journeyman
Opcje
Ok
0 Like
Vences
Navigator
Opcje

Jak często Samsung na OneUi 7 z automatu sprawdza, czy są nowe aktualizacje?
Teraz w moim A56 była informacja, że ostatnie wyszukiwanie aktualizacji miało miejsce 29 maja - było to moje ręczne wyszukiwanie. Sprawdziłem teraz ręcznie ponownie  i właśnie aktualizuje się do A566BXXU4AYE7.
Mimo wszystko wolałbym, żeby automat sam wyszukiwał aktualizacje przynajmniej raz w tygodniu, nie na miesiąc czy nawet rzadziej.

0 Like
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@roksi5566  Już jest dostępna aktualizacja  A057GXXU7DYE5 One UI 7.0  

teabridgette
Pioneer
Opcje
Właśnie zainstalowałam nową aktualizację one ui i powiem wam że strasznie nie podobają mi się nowe ikonki niektórych aplikacji 😞 
można to jakoś zmienić czy musi to już tak pozostać?
0 Like
Zonniak
Black Belt 
Opcje
Witam
Możesz jakiś sobie ustawić motyw. Wtedy będą inne ikony. Lub poorostu w motywie z ustawoen ustaw sobie inne ikony.
0 Like
Larmac
Apprentice
Opcje
Nowe UI to nieporozumienie. Ikona stanu bluetooth została ukryta. Symbol baterii nie przypomina baterii. Da się wrócić do poprzedniego interfejsu?
0 Like
teabridgette
Pioneer
Opcje
zgadzam się, dla mnie nowa aktualizacja to też masakra. niestety nie można powrócić całkowicie do powrotu do starego systemu. jedyną opcją byłoby pobranie innego motywu lub launcherów na google play
0 Like
JasiuTV
Samsung Members Star ★★
Opcje
Możesz to zrobić przez Rozszerzenie Theme Park w GoodLock
GlitchCore
Samsung Members Star ★
Opcje
@teabridgette Da się przywrócić poprzednie ikony ale będzie trochę roboty.
1. Pobierz aplikacje Good Lock oraz icon pack One UI 6 np. z tego linku:
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.elder.icon_pack.one_ui6
2. Utwórz nowy icon pack:
Otwórz Good Lock --> Theme Park --> Icon --> Create Now --> Inconpack --> w sekcji "Third party icon packs" --> One UI 6.1.
Następnie:
Zapisz icon pack klikając ikone strzałki skierowanej w dół (w prawym górnym rogu).
3. Zastosuj nowy icon pack:
Po zapisaniu zostaniesz przeniesiony do listy icon packów. Kliknij stworzony icon pack --> Apply.
T0m0
Voyager
Opcje
Ja jestem zadowolony z One UI 7, zaś ty chyba mogłeś sprawdzić jak wygląda system przed jego instalacją. Trzeba było nie instalować jak się nie podoba. Niektórym się podoba, niektórym nie.