Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 
Przejdź do rozwiązania ROZWIĄZANE

One Ui 5 - stable, google pay

(Temat utworzony: 24-10-2022 06:36 PM)
639 Wyświetlenia
Haborym
Helping Hand
Opcje
Cześć, 

czy u Was również po aktualizacji do One Ui 5 w Google Pay wyswietla się komunikat, że urządzenie nie spełnia wymogów bezpieczeństwa (tak jak przy wersji beta)? 

image

image

61 Odpowiedzi
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Jeżeli nie widzisz żadnych problemów z działaniem telefonu to nie ma takiej potrzeby. Możesz za to profalktycznie wykonać wipe cache partition, który nie usuwa żadnych danych.

just2red
Voyager
Opcje
U mnie w google wallet wszystko dziala
0 Like
KubGorka
Student
Opcje
Mam to samo, restart telefonu czy reinstalacja Google wallet nie pomaga. Chyba muszę spróbować hard resetu....
0 Like
peetereczek
Pathfinder
Opcje
Mam ten sam problem, restart i czyszczenie cache nie pomaga...Screenshot_20221024_174630_Google Play services.png
0 Like
Rozwiązanie
SpeedoNew
Apprentice
Opcje
Ok, nie wytrzymałem ciśnienia i zrobiłem hard reset, teraz działa poprawnie... To ostatnia beta, na którą się skusiłem była 😉
Screenshot_20221024_183402_Google Play services.jpg
0 Like
KubGorka
Student
Opcje
Jeśli można spytać to robiłeś z poziomu systemu czy recovery?
0 Like
SpeedoNew
Apprentice
Opcje
Systemu - przywróć ustawienia fabryczne
0 Like
Haborym
Helping Hand
Opcje
Niestety dalej w aplikacji pokazuje że urządzenie nie spełnia wymagań - jedna transakcja odrzucona ale druga przyjęta... czyli loteria.

Bardzo slabo bo nie uśmiecha mi się robić hard resetu i tracić wszystkie dane 😕
0 Like
Ceranthor
Apprentice
Opcje
U mnie to samo zrobiłem wszystkie sposoby żeby to zrobić z poziomu recovery również jakby nie zamierzam robić hard resetu ale dajcie jakieś rozwiązanie bo nie jestem odosobnionym przypadkiem
JaśFasola
Helping Hand
Opcje
Po pierwszym restarcie pojawił się taki komunikat, po drugim już nie. Przy najbliższej okazji muszę sprawdzić, czy płatności zbliżeniowe zaczęły działać.
0 Like