Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Nowe wiadomości Android 13

(Temat utworzony: 26-10-2022 03:39 PM)
2713 Wyświetlenia
JustynaF
Apprentice
Opcje
Witam, mam Galaxy s22 ultra i wczoraj zaktualizowałam telefon do najnowszej wersji androida. Dzisiaj od rana zauważyłam, że wszystkie nowe wiadomości, które dostaję, zarówno SMS jak i w Messengerze pomimo że nie są odczytane wyświetlają się taką samą czcionką jak wiadomości odczytane. Wcześniej te nieodczytanych były pogrubioną czcionką. Można to jakoś naprawić?
GawiPG
Apprentice
Opcje
Tak, zmieniłam czcionkę i wróciło do normy. Dziwne. Dziękuję za pomoc!!
krzyś123
Voyager
Opcje
Witam wszystkich. Mam pytanie dotyczące aplikacji Messenger. Wiadomości nieprzeczytane nie są już zaznaczone wytłuszczoną czcionką. W androidzie 12 była czcionka pogrubiona i od razu było widać, które wiadomości mamy do odczytania. Czy da się coś z tym zrobić ?
0 Like
Edys075
Samsung Members Star ★
Opcje
Dziwna sprawa, ponieważ u mnie nieprzeczytane wiadomości nadal się odznaczają względem wiadomości przeczytanych. Te nieprzeczytane wyróżniają się białą czcionką, natomiast przeczytane są lekko wyszarzone. Masz aktualną wersję messengera ? Może spróbuj wyczyścić dane aplikacji.

Doceniaj innych, klikając przycisk Like lub Zaakceptuj jako rozwiązanie.

0 Like
krzyś123
Voyager
Opcje
Wszystkiego jest aktualne. I tak samo jest też i mojej żony.
0 Like
Edys075
Samsung Members Star ★
Opcje
Może błąd leży po stronie aplikacji. Poczekaj na nową aktualizacje.

Doceniaj innych, klikając przycisk Like lub Zaakceptuj jako rozwiązanie.

0 Like
krzyś123
Voyager
Opcje
Może i tak. Stało się to po przejściu z androida 12 na 13.
0 Like
OleksiiA
Moderator
Moderator
Opcje

@krzyś123, spróbuj zmienić czcionkę.

Witaj na Forum Samsung!
Pamiętaj o zapoznaniu się z Zasadami Społeczności Samsung oraz Regulaminem.
Doceniaj i bądź doceniany. Doceniaj innych, klikając przycisk Like lub Zaakceptuj jako rozwiązanie.

0 Like
chudy1223
First Poster
Opcje
Podłączam się, jak to ogarnąć?
0 Like
krzyś123
Voyager
Opcje
Witam. Zacząłem " grzebać " w telefonie ( s22+ ) i w ustawieniach wyświetlacza zmieniłem czcionkę na domyślną, taką samą operację przeprowadziłem u drugiego z domowników na a52s 5g. Po tej zmianie wiadomości nieodczytane w aplikacji Messenger zaczęły mi się pokazywać pogrubioną czcionką.
0 Like
Aleksandra98
Explorer
Opcje
Mam model A71 i po najnowszej aktualizacji nie podświetlają mi się nowe nieprzeczytane wiadomości na messenger. Wyglądają jakby były przeczytane, a ja ich nawet nie otwierałam. Szperałam w ustawieniach ale nic nie udało mi się zdziałać. W apce messenger podświetlanie wiadomości mam włączone. Może ktoś się spotkał z tym problemem? 
0 Like