Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Nowe wiadomości Android 13

(Temat utworzony: 26-10-2022 03:39 PM)
2714 Wyświetlenia
JustynaF
Apprentice
Opcje
Witam, mam Galaxy s22 ultra i wczoraj zaktualizowałam telefon do najnowszej wersji androida. Dzisiaj od rana zauważyłam, że wszystkie nowe wiadomości, które dostaję, zarówno SMS jak i w Messengerze pomimo że nie są odczytane wyświetlają się taką samą czcionką jak wiadomości odczytane. Wcześniej te nieodczytanych były pogrubioną czcionką. Można to jakoś naprawić?
41 Odpowiedzi
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Spróbuj na początek wyczyścić dane aplikacji Wiadomości. Aby to zrobić przejdź kolejno do: Ustawienia > Aplikacje > Wiadomości > Domyślna pamięć > Wyczyść dane.

JustynaF
Apprentice
Opcje
Nie pomogło
0 Like
W99
Samsung Members Star ★★
Opcje
Witam, w takim razie proszę wykonać wipe cache partition i Repair Apps według poradnika
| Poradnik | ->

https://eu.community.samsung.com/t5/pozosta%C5%82e-smartfony/poradnik-soft-hard-reset-tryb-bezpieczn...
JustynaF
Apprentice
Opcje
Dalej bez zmian
0 Like
W99
Samsung Members Star ★★
Opcje

W takim razie pozostaje wykonać reset do ustawień fabrycznych bez przywracania kopii zapasowej 

Leska
Journeyman
Opcje
Wcześniej można spróbować reset samych ustawień, skasuje to tylko ustawienia nie wszystkie dane :smiling-face: Screenshot_20221027-181939_Settings.jpg
Patkaaa96
First Poster
Opcje
Mam ten sam problem, nie przychodzą powiadomienia a wiadomości są jakby autymatycznie odczytane.
0 Like
OleksiiA
Moderator
Moderator
Opcje

@Patkaaa96, sprawdź rozwiązania z tego wątku.

Witaj na Forum Samsung!
Pamiętaj o zapoznaniu się z Zasadami Społeczności Samsung oraz Regulaminem.
Doceniaj i bądź doceniany. Doceniaj innych, klikając przycisk Like lub Zaakceptuj jako rozwiązanie.

radeczek308
Student
Opcje
Znalazł ktoś rozwiązanie ?
0 Like