Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Niestandardowy widok galerii

(Temat utworzony: 26-12-2019 03:06 PM)
15711 Wyświetlenia
dreamlike
Pioneer
Opcje

Hej,

Na Samsung S9 (aktualizacja z 5 grudnia - najnowsza), wchodząc w aplikację systemową Galeria, a następnie wybierając -> Aparat, mam taki oto widok zdjęć. Jak widać, miniaturki zrobionych przeze mnie zdjęć znajdują się po prawej stronie, nie zajmują całego ekranu. Po lewej stronie mam kafelki z innymi folderami, do których mogę przejść. Nie wiem, czy taki widok stał się domyślnym po którejś z aktualizacji w ciągu ostatnich kilku miesięcy, czy sam coś "naklikałem", ale nie potrafię wrócić do poprzedniego widoku - gdzie miniaturki zdjęć zajmują cały ekran i nie ma tego bocznego panelu z folderami po lewej stronie. Ktoś z Was może wie jak to zmienić? Pozdrawiam. 

screen.png

1 Rozwiązanie

Zaakceptowane rozwiązania
Rozwiązanie
kamil40013
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@dreamlike, Ten panel po lewej stronie działa na zasadzie wysuwanego menu. Przesuwając palcem w lewo powinno się ono schować.

Wyświetl rozwiązanie w oryginalnym poście

27 Odpowiedzi
Rozwiązanie
kamil40013
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@dreamlike, Ten panel po lewej stronie działa na zasadzie wysuwanego menu. Przesuwając palcem w lewo powinno się ono schować.

mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@dreamlike, jeżeli powyższa wskazówka nie rozwiąże problemu to spróbuj wyczyścić dane aplikacji Galeria. Wskazówkę znajdziesz w tym wątku (punkt nr 4).

0 Like
Mateusz802
Explorer
Opcje
Mam też pytanie jak to włączyć, mi także włączyło się to omyłkowo ale nie wiem jak to włączyć a chciał bym wiedzieć co było tego przyczyną
0 Like
Kacper2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@Mateusz802 Zerknij do rozwiązania.

0 Like
Mateusz802
Explorer
Opcje
Mi chodziło o odwrotny efekt niż rozwiązanie problemu z pierwszego postu, temat załatwiony, w albumie trzeba mniej więcej na środku ekranu swypnąć w lewo lub prawo w zależności od efektu który chce się uzyskać
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Mateusz802  acha, rozumiem, o to chodzi, dziękuję za informacje :smiling-face:

PaGrz
Explorer
Opcje
Po aktualizacji androida w galerii telefonu pokazuje się uporczywie katalog "Ulubione" choc jest pusty. Jak można go usunąć aby się wogole nie wyswietlal?
0 Like
sometimes
Helping Hand
Opcje
U, mnie było to samo, ale wchodzisz galeria > ustawienia i tam możesz wyłączyć ten folder
Members_KsOGfi2
Apprentice
Opcje

Witam mam problem taki że włączył mi się panel dotykowy w aplikacji Galeria , zdjęcia nie są wyświetlane na pełnym ekranie tylko na połowie , a na drugiej połowie jest to co widać , czy jest możliwość wyłączenia tego i powrotu do zdjęć na pełnym ekranie ,pozdrawiam 

Screenshot_20230223_221200_Gallery.jpg