Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Nie można wysłać wiadomości mms z domyślnej aplikacji

(Temat utworzony: 17-01-2020 05:33 PM)
14578 Wyświetlenia
slusar_o2
Journeyman
Opcje

S10e dual sim. Mam problem z domyślną aplikacją do wysyłania wiadomości. Nie umiem wysłać mms'a. Odbieram wiadomości normalnie, wszystkie APN'y konfigurowałem po kilka razy i z pomoc konfiguratorów operatorów (T-mobile i Play) jak i ręcznie. Kasowałem dane aplikacji, włączałem aplikacje i wyłączałem. Resetowałem telefon. Nic nie pomaga. 

Co ciekawe mms'y można normalnie wysyłać przy pomocy googlowskiej aplikacji "wiadomości", tylko chciałbym korzystać z tej domyślnej. 

Jakieś sugestie?

Screenshot_20200117-172253_Messages.jpg

0 Like
112 Odpowiedzi
Dolgrhu
First Poster
Opcje

Witam mam ten sam problem, brak możliwości wysłania MMS,telefon z Holandii. Gdzie mogę znaleźć rozwiązanie?

0 Like
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@Dolgrhu  Napisz do mnie wiadomość prywatną lub kolegi Szewcu72.

vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@Dolgrhu  Wczoraj odpisałem Ci na wiadomość prywatną.

WittyPanda
First Poster
Opcje

Mam ten sam problem co koledzy wyżej będę wdzięczny za jakąś pomoc jeśli jeszcze wątek aktywny 

0 Like
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@WittyPanda  Chętnie pomogę, ale napisz do mnie wiadomość prywatną.

ZuzaK
First Poster
Opcje
również mam ten sam problem ale nie mogę/nie wiem jak napisać do kogoś wiadomość prywatną
0 Like
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

Zęby wysłać wiadomość wystarczy https://eu.community.samsung.com/t5/user/viewprofilepage/user-id/1170245

Napisz, jaki posiadasz wariant telefonu oraz oprogramowanie. Aby, sprawdzić przejdź kolejno do: Ustawienia > Telefon - informacje > Informacje o oprogramowaniu. Podaj wartości zaznaczone w zielonych ramkach na poniższym zrzucie ekranowym

Kod-CSC-Samsung-Galaxy.jpg

0 Like
Mozaiq666
First Poster
Opcje

Witam

Nie wiem czy wątek jeszcze żyje ale mam ten sam problem co przedmówcy, proszę o radę jak go rozwiązać. 

0 Like
PatrykB
Helping Hand
Opcje

@Mozaiq666 Alternatywą w takiej sytuacji jest pobranie od Google aplikacji "Wiadomości"

0 Like
Members_T4Bvrt8
Apprentice
Opcje

Witam mam taki sam problem jak w/w odbieram MMS z Orange i plus ale od jakiejś z ostatnich aktualizacji nie mogę wysyłać mms ani z Orange ani z plusa.

Proszę o pomoc w rozwiązaniu problemu. 

Wersja opr. dost. Usług
SAOMC_SM-G770F_OXM_XEO_QQ_0012
RF8N21BCEEF
XEO/XEO,XEO/XEO

0 Like