Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

gopro Quik na #21

(Temat utworzony: 26-05-2021 12:19 PM)
1979 Wyświetlenia
Jaroslaw
Journeyman
Opcje
witam, czy na waszych eS21 aplikacja Quik zawiesza się wam? wrzucam np. 10 krótkich (5-10sek) filmików i program mieli to z pół godziny, a potem podczas wyświetlania zawiesza się?? 
0 Like
14 Odpowiedzi
Kacper2
Samsung Members Star ★★
Opcje

Cześć @Jaroslaw 

Spróbuj wyczyścić dane aplikacji. 

0 Like
Jaroslaw
Journeyman
Opcje
co bym nie robił, to s8 się nie wieszała, a s21, niestety, czyszczenie apki, czyszczenie pamięci, za każdym razem zwis
0 Like
AgnieszkaG
Expert
Opcje

@Jaroslaw Sprawdź dostępność aktualizacji aplikacji, jej uprawnienia, ostatecznie skontaktuj się z developerem aplikacji.

Jaroslaw
Journeyman
Opcje
wszytko to zostało zrobione, i dopiero umieściłem zapytanie na forum
0 Like
AgnieszkaG
Expert
Opcje

@Jaroslaw Jaką dostałeś odpowiedź od wsparcia aplikacji? 

Jaroslaw
Journeyman
Opcje
😁 dziękujemy za zgłoszenie 🙃
0 Like
Wilkifotografii
Apprentice
Opcje

Hey, udało Ci się dojść do ładu z tą aplikacją GOPRO QUIK na Galaxy S21?  Też mam s21 podstawową i podobne doświadczenia.

0 Like
Jaroslaw
Journeyman
Opcje
nie, porządnie czyli bez uwag działa tylko na zdjęciach, gdy dodaję filmik już się wiesza, wg. mnie to ich chęć do zmuszenia nas na upgrade. a taka fajna, automatyczna apka Była! zacząłem teraz testować FilmoraGo, działa, może zbyt dużo muszę dopieścić sam, ale zwykły miks filmików nie wiesza aparatu, i można dokładać ujmować Edytować wcześniej zrobiony "film"
0 Like
Wilkifotografii
Apprentice
Opcje

U mnie działa to w ten sposób:

Telefon S21 wersja podstawowa (nie plus, nie ultra)

Wyłączam wszelkie appki w tle telefonu i odpalam QUIKA

Dodaje np .10 filmów (robione GOPRO9 w 4k@fps)

Mieli z 5 minut a potem podczas edycji , gdy odtwarzam podgląd TIMELINE to pomiędzy klipami zaczyna haczyć kilka sekund, potem jest dobrze i to samo podczas przejścia na następny klip.

u Ciebie wygląda to tak samo?

ps był u mnie kumpel z S20 PLUS i u niego wydawalo mi się że nie tnie . ale widziałem tylko chwilkę u niego tą aplikacje (pliki również 4k@60fps).  S21 by był słabszy niż poprzednik?

0 Like