Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Nie można dodać nowej karty google pay

(Temat utworzony: 19-11-2021 03:59 PM)
2909 Wyświetlenia
tomek1994111
Journeyman
Opcje

Zacznę od tego że mój problem pojawił się znikąd otóż miałem kartę podpiętą do google Pay i płaciłem nią jakiś rok czasu ,któregoś dnia nagle po zresetowaniu telefonu chciałem skończyć konfigurację karty w google Pay i wyskoczył mi błąd, usunięcie i ponowne dodanie karty nic nie pomogło, w banku nią wiedzą o co chodzi, wydali mi nową kartę i problem nadal występuje, zmieniłem też konto google i numer telefonu i nie pomogło, zmieniłem bank, założyłem konto w mBanku i dostałem dziś kartę lecz nadal wyskakuje mi błąd, ciągle o tej samej treści :" nie można zrealizować transakcji (OR-TAPSH-08)". Na komputerze też nie można dodać żadnej karty ,zrobiłem wszystko co możliwe i nie wiem co jeszcze mogę, bardzo proszę o pomoc

0 Like
35 Odpowiedzi
pilus40
Pioneer
Opcje
Sprawdź czy masz nadany e-pin do karty. Miałem podobnie. Po nadaniu przez bank e-pinu wszystko znów zaczęło działać. I w necie i w Google Pay
0 Like
tomek1994111
Journeyman
Opcje

Dzwoniłem do banku i z kartą jest wszystko w porządku, z innymi kartami mam ten sam problem 

0 Like
tomek1994111
Journeyman
Opcje

Tak więc zresetowałem telefon i problem jest nadal, ktoś spotkał się z podobnym problemem ?

0 Like
ŁukaszD
Pathfinder
Opcje

@tomek1994111 Spróbuj skontaktować się bezpośrednio ze wsparciem aplikacji. Możesz napisać do nich przez formularz 😉

0 Like
poli123
First Poster
Opcje
Witam czy karta planet pay na którą otrzymałem prezent w kwocie 700 złoty za zakup samsung s23u jest płatna?
0 Like
kamil40013
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@poli123, Za posiadanie i korzystanie z karty nie są pobierane żadne opłaty.

Oliwka24
Explorer
Opcje

image

Witam, od jakiegoś czasu próbuje połączyć moją kartę z aplikacją Google pay, lecz na starym jak i nowym telefonie mi ona nie działa i nie mam pojęcia co może być przyczyną tego
0 Like
_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
Witam. W jakim banku jest karta? Proszę tez sprawdzić czy nie jest to problem po stronie banku?
0 Like
Oliwka24
Explorer
Opcje
Karta jest w banku pekao. Też gdy wchodzę w aplikacje i w zakładkę google pay to mi pisze, że nie mam żadnej karty do połączenia z Google pay
0 Like