Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Klonowanie aplikacji

(Temat utworzony: 31-08-2020 11:52 AM)
7121 Wyświetlenia
drakkai
Journeyman
Opcje
Cześć, czy są jakieś możliwość sklonowania aplikacji na tablecie Tab S6? Kilku domowników korzysta z tabletu a przelogowywanie bywa uciążliwe. "Mój sejf" pozwala tylko na jedną kopię, rozwiązania firm trzecich bywają wątpliwej jakości, więc szukam czegoś od Samsunga. 
0 Like

1 Rozwiązanie

Zaakceptowane rozwiązania
Rozwiązanie
kamil40013
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@drakkai, W przypadku tabletów możesz skorzystać z funkcji tworzenia profili użytkowników. Dzięki niej każdy domownik będzie miał swój profil z odpowiednio skonfigurowanymi pod siebie aplikacjami. Funkcja ta znajduje się w Ustawienia --> Konta i zabezpieczenia --> Użytkownicy

Screenshot_20200831-151852_Settings.jpg

Wyświetl rozwiązanie w oryginalnym poście

6 Odpowiedzi
Kacper2
Samsung Members Star ★★
Opcje

Cześć @drakkai 

Przejdź do:   Ustawienia>Zaawansowane funkcje>Podwójny komunikator.

Rozwiązanie
kamil40013
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@drakkai, W przypadku tabletów możesz skorzystać z funkcji tworzenia profili użytkowników. Dzięki niej każdy domownik będzie miał swój profil z odpowiednio skonfigurowanymi pod siebie aplikacjami. Funkcja ta znajduje się w Ustawienia --> Konta i zabezpieczenia --> Użytkownicy

Screenshot_20200831-151852_Settings.jpg

drakkai
Journeyman
Opcje
Niestety nie mam takiej opcji w ustawieniach.
0 Like
drakkai
Journeyman
Opcje
Wielkie dzięki, właśnie czegoś takiego szukałem :smiling-face:
Danielxcv
First Poster
Opcje
Drobne pytanie, samsung ma zamiar w przyszłości wprowadzić więcej możliwych aplikacji do sklonowania?
0 Like
_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
Witam. Sklonować taką samą aplikacje możemy jedynie dodając ją w aplikacji Mój Sejf