Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Nie działające Wiadomości

(Temat utworzony: 26-09-2024 12:46 PM)
1011 Wyświetlenia
Kubixonek
Pioneer
Opcje
Nie działają mi niektóre wiadomości, w sensie: do niektórych mogę pisać, a do niektórych wiadomości się nie mogą wysłać.
Czy to problem dla mnie czy gdzieś się już pokazał u kogoś?
(Sprawdzałem aplikacje Wiadomości Google i samsungowe)
Galaxy A52
One UI: 6.1 
SIM: Orange włożona - nie testowana w innych telefonach
Aktualizacja: najnowsza ze 6 września 2024 aktualizacja wiadomości też najnowsza 
(Screenshoty dodam jeśli będzie potrzeba) 
34 Odpowiedzi
Kubixonek
Pioneer
Opcje
Ostatnio nic nie instalowałem ani nie zmieniałem ustawień... samo z siebie nie działa, po aktualizacji jeszcze działało a teraz problem
0 Like
JasiuTV
Samsung Members Star ★★
Opcje
Korzystasz z Czatu RCS? Spróbuj go wyłączyć i sprawdzić. Warto też przetestować kartę SIM w innym telefonie. Dobrym pomysłem będzie całkowite usunięcie wszystkich danych aplikacji wiadomości i wiadomości Google.
0 Like
Kubixonek
Pioneer
Opcje
Gdzie znaleźć czat RCS?
0 Like
JasiuTV
Samsung Members Star ★★
Opcje
Wiadomości Samsung: Trzy kropki> ustawiania>ustawienia czatu RCS>wyłącz. Spróbuj z wyłączonym
0 Like
Kubixonek
Pioneer
Opcje
Muszę rozpocząć usługę czatu, bo rozpoczęciu nie mogę wejść do ustawień czat, więc no, spróbuję resetować aplikacje
0 Like
JasiuTV
Samsung Members Star ★★
Opcje
Ok, rozumiem.
0 Like
Kubixonek
Pioneer
Opcje
Spróbowałem resetować dane aplikacji, nic nie pomogło...
_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
Witam. Proszę na początek uruchomić ponownie telefon. Czy te osoby do których nie może Pan wysłać wiadomości nie posiadają telefonów IPhone?
Anessal
Voyager
Opcje
Mam ulubioną apkę do SMS Chomp SMS i chętnie z niej korzystam ale kilka razy zdarzyło się że SMS nie wychodził kilka kontaktów SMS od tych osób odbierałam bez problemu, aby wysłać tego SMS przełączałam się na wiadomości Google poprzez ustawienia aplikacje aplikacje domyślne potem po zaznaczeniu SMS i opcja wyślij ponownie i dochodził bez problemu osoby od których nie mogłam odebrać SMS posługują się starszymi telefonami ze starszym androidem sama jestem ciekawa o co chodzi, jeśli tel kontaktu jest w miarę nowy to SMS przez Chomp dochodzi bez problemu ciekawa zagwozdka
0 Like