Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 
Przejdź do rozwiązania ROZWIĄZANE

Nagrywanie wideo od razu na Dysk Google

(Temat utworzony: 11-08-2023 01:13 PM)
842 Wyświetlenia
Adrian1977
Explorer
Opcje

Witam.

Można w jakiś sposób ustawić nagrywanie wideo w taki sposób, aby nagrania pomijały pamięć telefonu i zapisywały się od razu na Dysku Google? 
Pozdrawiam. 

2 Rozwiązania

Zaakceptowane rozwiązania
Rozwiązanie
skolsiwo
Voyager
Opcje
Nie wydaje mi się, aby było to możliwe.
Jeśli plik miałby się od razu zapisywać na Dysku Google, to musiałbyś mieć jakiś super szybki internet, aby wyrobił z zapisem do chmury pomijając pamięć urządzenia (pliki video chcąc nie chcąc ważą dość sporo).

Wyświetl rozwiązanie w oryginalnym poście

Rozwiązanie
YOX
Samsung Members Star ★
Opcje
Dzień dobry,
Nie ma takiej możliwości. Co najwyżej można, po skończeniu nagrywania, synchronizować od razu plik nagrania z dyskiem, a następnie usunąć z pamięci urządzenia.

Wyświetl rozwiązanie w oryginalnym poście

5 Odpowiedzi
Rozwiązanie
skolsiwo
Voyager
Opcje
Nie wydaje mi się, aby było to możliwe.
Jeśli plik miałby się od razu zapisywać na Dysku Google, to musiałbyś mieć jakiś super szybki internet, aby wyrobił z zapisem do chmury pomijając pamięć urządzenia (pliki video chcąc nie chcąc ważą dość sporo).
Samsung Members Star ★
Opcje
Dzień dobry,
Nie ma takiej możliwości. Co najwyżej można, po skończeniu nagrywania, synchronizować od razu plik nagrania z dyskiem, a następnie usunąć z pamięci urządzenia.
Adrian1977
Explorer
Opcje
Ok. Dzięki za odpowiedź.
0 Like
sometimes
Helping Hand
Opcje
Możesz zrobić np. livestrem i film z automatu zapisze się bezpośrednio na YouTube. Kiedyś tak robiłem, ale teraz aby nadawać na żywo musisz spełnić warunki czyli posiadać jakaś widownie chyba 1000 osób. Nie wiem jak jest na tiktoku czy,zapisują film na serwerze podczas livestreema
Adrian1977
Explorer
Opcje
Ok. Dzięki za odpowiedź.