Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Messenger wyświetlają się tylko stare czaty

(Temat utworzony: 02-08-2024 12:26 AM)
1350 Wyświetlenia
D124
First Poster
Opcje

Witajcie 

Zakupiłam dziś s23 i po zainstalowaniu aplikacji messenger mam z nią problem, a mianowicie wyświetlają się tylko stare czaty, nowe wiadomości nie przychodzą wcale. Dopiero jak zerknę do starej, dobrej s20 to widzę, że jest wiadomość...
Zamienił stryjek siekierkę na kijek 🙈
O co chodzi?? Możecie pomóc?
Pozdrawiam 
4 Odpowiedzi
MakQugoN
Navigator
Opcje
Mi też na s23 aplikacja wriowala może nie aż tak jak u ciebie ale miałem spore problemy, a jak wcześniej miałem huawei p40 to działo się dokładnie to samo co u ciebie i to jest wina samej aplikacji. Spróbuj wyczyści jej całą pamięć, jeśli to nie pomoże to odinstaluj ją, wyłącz tel na chwilę i uruchom ponownie żeby pozostałości po aplikacji usunely się i spróbuj zainstalować ją od nowa
0 Like
W99
Samsung Members Star ★★
Opcje
Witam, ta aplikacja nie jest dobrze zoptymalizowana, a co za tym idzie, na różnych urządzeniach będzie działać inaczej. Wykonaj wskazówki podane przez poprzednika.
xsilba90x
Pioneer
Opcje
Albo czekać na aktualizacje, która powinna to naprawić. Wcześniej miałem tak na Iphonie i wybiórczo u innych też tak działała🙂
0 Like
Costura
Explorer
Opcje
Messenger jakiś czas temu dał komunikat o prywatności i że konwersacje będą zapisywane tylko na urzaddeniu. Rzecz w tym że u niektórych tak jest a u niektórych nie. W moim przypadku wciąż wszystko mam w chmurze ale moja dziewczyna nie ma rozmów na komputerze które ma na telefonie. Nie wiem dokładnie od czego to zależy ale myślę że musisz skontaktować się z Facebookiem w tej sprawie.