Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Budzik automatycznie się wyłącza lub po prostu nie dzwoni

(Temat utworzony: 07-01-2024 10:32 PM)
8616 Wyświetlenia
Devo777
Pioneer
Opcje

Witam, otóż zmagam się z problemem takim, że budzik automatycznie się wyłącza lub po prostu nie dzwoni. Nie mam żadnych nic ustawionego w tryby i procedury. Co może być przyczyną? Dodam również że np gdy śpię to wiadomości nie dochodzą, dochodzą wtedy gdy telefon wybudzę.

30 Odpowiedzi
blacha21
Samsung Members Star ★
Opcje
Być może w ustawieniach zegara masz coś włączone. Spróbuj wejść w zegar -> 3 kropki -> ustawienia
_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
Witam. Proszę na początek spróbować telefon wyłączyć i włączyć.
Devo777
Pioneer
Opcje
Sądząc po opiniach z google play, aplikacja sama pomija alarmy xD Może @Samsung by to naprawił?
0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Wyczyść dane aplikacji Zegar. Wskazówkę znajdziesz w poniższym odnośniku. Czy korzystasz z trybu oszczędzania energii?

[Poradnik] Jak rozwiązać problemy z aplikacjami?
https://eu.community.samsung.com/t5/aplikacje-mobilne-i-us%C5%82ugi/rozwi%C4%85zywanie-najcz%C4%99st...

vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@Devo777  Jaką masz wersję zegara czy taką 12.3.00.30?

Na forum jest sporo takich tematów jak twój ale ja nigdy nie miałem takiego problemu w Galaxy A21s czy teraz A53 5G.

Zbigolek
Samsung Members Star ★
Opcje
Jeżeli włączysz tryb oszczędzania energii i nie dodasz zegara do ekranu startowego, to budzik nie zadzwoni.

0 Like
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@Zbigolek  Ja mam cały czas włączony tryb oszczędzania energii i nic nie dodaje do ekranu startowego a budzić zawsze dzwoni.

Zbigolek
Samsung Members Star ★
Opcje
U mnie na S23 Ultra robił takie numery przy A13. Zmotywowałeś mnie jednak do testu i faktycznie po aktualizacji do A14 wszystko działa poprawnie i nie trzeba kombinować 😉 Dzięki 🫡

Devo777
Pioneer
Opcje
Nie korzystam z trybu oszczędzanie energii, wersja 12.3.00.30
0 Like