Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 
Przejdź do rozwiązania ROZWIĄZANE

Problem z mikrofonem w aplikacjach

(Temat utworzony: 02-08-2024 01:14 PM)
506 Wyświetlenia
Unikalny
Explorer
Opcje
Witajcie, zauważyłem, że wysyłając wiadomości głosowe na instagramie, messengerze, whatsapp nagrania są ciche bardzo ciche, na dyktafonie jak nagrywam jest normalnie na innym telefonie w aplikacjach normalnie nagrywa.

Jak to naprawić? Przeinstalowałem aplikacje nie pomogło. 
0 Like

1 Rozwiązanie

Zaakceptowane rozwiązania
Rozwiązanie
Unikalny
Explorer
Opcje
Udało mi się naprawić za 2 lub 3 razem po ponownym uruchomieniu telefonu z odstępami czasowymi. Ciekawe to jest.

Wyświetl rozwiązanie w oryginalnym poście

0 Like
6 Odpowiedzi
PiotrCh
Expert
Opcje

@Unikalny Może to być błąd oprogramowania. Zaktualizuj system telefonu, korzystając z zakładki Ustawienia -> Aktualizacja oprogramowania, a następnie zrób wipe cache partition, zgodnie z poradnikiem:

https://eu.community.samsung.com/t5/pozosta%C5%82e-smartfony/poradnik-soft-hard-reset-tryb-bezpieczn... 

0 Like
Unikalny
Explorer
Opcje
Dziekuje za odpowiedź :smiling-face: Mam najnowszą wersje systemu i aplikacji. Czy jak zrobię cache partition to bateria nie będzie szybciej schodzić przez nowy wzór uczenia się korzystania z telefonu? Jakie są jeszcze ciemne strony tego?Screenshot_20240802_162538_Software update_1000046996_1722608751.png
0 Like
Anessal
Voyager
Opcje
A ja najpierw sprawdziłabym ustawienia dźwięku w trakcie nagrywania czyli gadam przyciskam vol jakieś w trzy kropki i sprawdzam każda apka używając dźwięku może mieć inne ustawienia
0 Like
Unikalny
Explorer
Opcje
Ustawienia są ogólnie i nie ma do apek nie widzę nawet naciskając 3 kropki przy podgłaśnianiu. Nie działa
0 Like
Anessal
Voyager
Opcje
Jak miałam cichą rozmowę w telefonie że mało co słyszałam vol+ w trakcie pomógł oczywiście nie jestem na 100 pewna z kolei głośności w różnych apkach w trakcie przestawiamy choćby przy odtważaniu dlatego moja uwaga żeby spróbować
0 Like
Rozwiązanie
Unikalny
Explorer
Opcje
Udało mi się naprawić za 2 lub 3 razem po ponownym uruchomieniu telefonu z odstępami czasowymi. Ciekawe to jest.
0 Like