Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Messenger - problem z dymkami

(Temat utworzony: 25-02-2024 10:57 PM)
3066 Wyświetlenia
LarsonP
Pathfinder
Opcje

Cześć, ostatnio zauważyłem u siebie problem z dymkami czatu w apce Messenger. Czasami dzieje się tak, że przyjdzie mi nowa wiadomość, a nie pojawi się nowy dymek tylko dostaje informacje w belce na górze, jednak klikając w to powiadomienie dymek się nie uruchamia. Po wejściu w aplikacje i otworzenie wiadomości, która przyszła przed chwilą konwersacja uruchamia się normalnie, ale dodatkowo pojawia się wcześniej pominięty dymek przysłaniając czat. Czy miał ktoś podobny problem? Mam S10 z One UI 2.0, Messenger aktualny. Wipe cache partition nie naprawia problemu. Problem naprawia się po ponownej instalacji aplikacji, jednak po jakimś czasie powraca na nowo.

0 Like
atronix
First Poster
Opcje
Mi natomiast klikając w dymek czatu zamiast otworzyć dymek jak zawsze wrzuca mnie do aplikacji na całym ekranie..
0 Like
yamashises
Student
Opcje

Mam taki problem z dymkami na messengerze. Mam galaxy a34, androida 14 oraz One ui 6.0. Czy ktos wie jak to naprawic? Stalo się to nagle tak o. 
Jesli film sie ni3 ładuje to chodzi o to ze jak sie kliknie w dymek czatu nie pokazuje soe konwersacja a otwiera aplikacje normalnie. 
To wideo jest teraz przetwarzane. Spróbuj ponownie za chwilę.
(wyświetl w Moje wideo)

0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Spróbuj na początek ponownie zainstalować aplikację Messenger.

0 Like
Michał_S23Ultra
Helping Hand
Opcje
Wiele osób zgłasza te problemy, to po ostatniej aktualizacji aplikacji tak się zrobiło
yamashises
Student
Opcje
Próbowane nic nie dalo
0 Like
ajnwmjakistamnick
First Poster
Opcje
Nie wiem dlaczego ale od ostatniej aktualizacji androida dymki czatu na messengerze zamiast się otwierać to uruchamiają messengera i strasznie to irytuje gdy chce do kogoś szybko napisać zna ktoś rozwiązanie tego problemu?
0 Like
M_Lange
Pathfinder
Opcje
Podpinam się do pytania, strasznie to irytuje
0 Like
yamashises
Student
Opcje
Również się podpinam jest to bardzo uciążliwe i utrudniajace reinstall nie zadzialal
0 Like
OleksiiA
Moderator
Moderator
Opcje

@ajnwmjakistamnick@M_Lange@yamashises@atronix, jest to problem po stronie samej aplikacji, więc należy go zgłasząć do korporacji Meta.

Witaj na Forum Samsung!
Pamiętaj o zapoznaniu się z Zasadami Społeczności Samsung oraz Regulaminem.
Doceniaj i bądź doceniany. Doceniaj innych, klikając przycisk Like lub Zaakceptuj jako rozwiązanie.

Motaba
Navigator
Opcje
Wczoraj pojawił mi się nowy problem z messengerem, chodzi o dymki czatu, po otrzymaniu wiadomości wyskakuje dymek ale po kliknięciu w niego otwiera się cały messengera a nie konkretna konwersacja. Do tego non stop pokazuje się informacja żeby kliknąć w dymek żeby otworzyć czat jak przy pierwszej instalacji. 
0 Like