Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Mapy i nawigacje dla telefonów

(Temat utworzony: 17-07-2019 01:23 PM)
806 Wyświetlenia
BenJab
Explorer
Opcje

Mapy Google pokażą, gdzie wypożyczyć rower miejski. Nowość działa w Warszawie

(...)

W Polsce informacje o rowerach miejskich będą na początku dostępne tylko w Warszawie. Za granicą natomiast między innymi w Barcelonie, Berlinie, Budapeszcie, Londynie, Madrycie i Wiedniu. Już teraz zapowiadane jest jednak rozszerzanie usługi o kolejne miasta, więc w przyszłości informacji na mapie będzie jeszcze więcej.

(...)

Na podstawie: https://www.dobreprogramy.pl/mapy-google-wypozyczalnia-rowerow-mapa,News,102814.html

Przeniosłem do bardziej adekwatnego działu //DamianK

0 Like
5 Odpowiedzi
BenJab
Explorer
Opcje

Czy samsung ma jakieś dedykowane narzędzie (aplikacje) dla zmotoryzowanych, podróżników, turystów, rowerzystów (...)?

Jakie macie doświadczenia z takimi aplikacjami?

0 Like
Damian K
Hotshot
Opcje

@BenJab 

Samsung nie ma w swoim wachlarzu aplikacji takiej, która służyłaby do nawigacji, czy też wyszukiwania środków transportu publicznego, jeżeli to miałeś na myśli. 

Jednakże obecnie każdy większy przewoźnik ma swoje własne aplikacje, tak samo jak firmy, które oferują wypożyczanie rowerów/skuterów/innych środków transportu.

Doceniaj i bądź doceniany.Doceniaj innych klikając przycisk like lub zaakceptuj jako rozwiązanie.
Społeczność w Twoim telefonie. Przeglądaj Społeczność wygodnie w aplikacji Samsung Members.
BenJab
Explorer
Opcje
To wracając na drogę tematu, który chciałem poruszyć.

Jakie Aplikacje z kategorii MAP lub NAWIGACJI cenicie i dlaczego?
0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@BenJab, korzystam przede wszystkim z aplikacji Mapy Google. Spełnia swoje zadanie bardzo dobrze i dlatego rzadko korzystam z innych aplikacji. Mam jeszcze zainstalowaną aplikację HERE WeGo jako zapasową nawigację.

PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@BenJab  Ja również korzystam i polecam Mapy Google.

0 Like