Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Mój sejf po zmianie telefonu- nie pamiętam hasła, nie ma opcji resetu. Co robić?

(Temat utworzony: 08-11-2021 09:27 AM)
49226 Wyświetlenia
ertu1
Apprentice
Opcje

Dzień dobry, problem jak w temacie: Przeniosłam wszystkie dane na nowe urządzenie, w starym przywróciłam ustawienia fabryczne i dopiero się zorientowałam, że do aplikacji 'mój sejf' potrzebne jest hasło. Nie pamietam go, nie ma opcji resetu. W jaki sposób mogę odzyskac dostęp do plików w moim sejfie?

176 Odpowiedzi
_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
Witam. Reset hasła w aplikacji Mój Sejf odbywa się przez konto Samsung Account. Jeśli nie jest widoczna opcja przypomnij kod PIN proszę wyczyścić dane aplikacji. USTAWIENIA - APLIKACJE - MÓJ SEJF - DOMYŚLNA PAMIĘĆ - WYCZYŚĆ DANE i spróbować ponownie.
rb666
Pathfinder
Opcje
A to nie usunie calej zawartosci sejfu?Mialem podobny problem i po takim zabiegu straciłem ważne dla mnie dane.Pozdrawiam
0 Like
_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
Czyszczenie danych aplikacji jest zawsze zalecane, jeśli dana aplikacja posiada błędy. W żadnym wypadku nie usuwa jej zawartości.
rb666
Pathfinder
Opcje

Tzn.czyszcze dane aplikacji np.chrome i usunie to wszystko loginy,ostatnio przegladane strony itp.to z apk. Mój Sejf tak nie jest?

Tak jak pisze tez tak zrobilem z Mój Sejf i poszlo wszystko chyba ze chodzi o czyszczenie pamieci podrecznej a nie usun dane

Usuń dane apki przeciez to nic innego jakbym ja na nowo zainstalowal

0 Like
_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
To jest zupełnie co innego jak odinstalowanie. Usunięcie danych nic nie kasuje, tylko czyści pamięć i usuwa błędy. Odinstalowanie usuwa wszystko.Screenshot_20230402-140011_Settings.jpg
rb666
Pathfinder
Opcje
Nie pisałem o odinstalowaniu tylko o wyczyszczeniu danych jeśli wprowadzam w błąd to sorry ale ja tak mam po usunięciu danych nawet systemowych aplikacji muszę od nowa sie logować itp.
0 Like
_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
Logowanie trzeba zrobić od nowa, ale nie traci się żadnej zawartości.
rb666
Pathfinder
Opcje
To sorry jeszcze raz jesli wprowadzam forum w błąd ja tak mialem i dla mnie tez to była ciekawostka.Pozdrawiam.Milego dnia
0 Like
sermocarela
Apprentice
Opcje

W Samsung Account nie znalazłem opcji resetu hasła..a czyszczenia danych też nie pomogło.Sejf dalej zamknięty bez możliwość zmiany ani przypomniecia hasla

0 Like
nieszcz
First Poster
Opcje
Cześć, mam pytanie czy orientuje się ktoś co zrobić jak zapomniałam hasła do ,,mój sejf,, i nie mogę go otworzyć?
0 Like