Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Mój sejf po zmianie telefonu- nie pamiętam hasła, nie ma opcji resetu. Co robić?

(Temat utworzony: 08-11-2021 09:27 AM)
49522 Wyświetlenia
ertu1
Apprentice
Opcje

Dzień dobry, problem jak w temacie: Przeniosłam wszystkie dane na nowe urządzenie, w starym przywróciłam ustawienia fabryczne i dopiero się zorientowałam, że do aplikacji 'mój sejf' potrzebne jest hasło. Nie pamietam go, nie ma opcji resetu. W jaki sposób mogę odzyskac dostęp do plików w moim sejfie?

176 Odpowiedzi
ertu1
Apprentice
Opcje

Screenshot_20211108-105854_Secure Folder.jpg

vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@ertu1  Otwórz Mój Sejf > wpisz dowolne hasło > wybierz opcję Przypomnij hasło > Zeruj.

Zostaniesz poproszony o zalogowanie się do konta Samsung, gdzie dokończysz zerowanie hasła.

ertu1
Apprentice
Opcje

Nie mam takiej opcji, wyżej wstawiłam screen, jak to wygląda. To jest pierwsze logowanie po zmianie telefonu, a nie zapomniane hasło, może to dlatego.

PatrykB
Helping Hand
Opcje

@ertu1 Doprecyzuj jeszcze czy i w jaki sposób wykonałaś kopie zapasową dla aplikacji "Mój Sejf"?

ertu1
Apprentice
Opcje

Nie wykonywałam kopii zapasowej. Przeniosłam wszystkie dane ze starego telefonu na nowy i nie moge się zalogować do sejfu. Podaję hasło do samsung account, nie działa. Czy to może być wina niedostosowania aplikacji do nowego androida?

LukaszW
Expert
Opcje

@ertu1, do sejfu tworzone jest oddzielne hasło zabezpieczające. 

Zgodnie z zaleceniem powyżej, po wprowadzeniu błędnego hasła powinna pojawić się opcja jego przypomnienia. W przypadku problemów z wykonaniem zaleceń zadzwoń na Infolinię Samsung, technicy pomogą Ci poprzez zdalne wsparcie. :smiling-face: Oto numer: 801-172-678

ertu1
Apprentice
Opcje

Dziękuję, niestety technik tez nie dał rady 😕

0 Like
maddliz
Explorer
Opcje
Mam dokładnie ten sam problem. Znalazłeś może rozwiązanie?
0 Like
Kacper2
Samsung Members Star ★★
Opcje