Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Mój sejf po zmianie telefonu- nie pamiętam hasła, nie ma opcji resetu. Co robić?

(Temat utworzony: 01-01-2022 09:28 PM)
3938 Wyświetlenia
ertu1
Apprentice
Opcje

Dzień dobry, problem jak w temacie: Przeniosłam wszystkie dane na nowe urządzenie, w starym przywróciłam ustawienia fabryczne i dopiero się zorientowałam, że do aplikacji 'mój sejf' potrzebne jest hasło. Nie pamietam go, nie ma opcji resetu. W jaki sposób mogę odzyskac dostęp do plików w moim sejfie?

176 Odpowiedzi
maddliz
Explorer
Opcje
Dziękuję, ale nie o to hasło chodzi. Po przeniesieniu danych do nowego telefonu (dane z sejfu również zostały skopiowane), wymagane jest hasło. I na tym etapie mam problem. Publikuje screen żeby zobrazować o co mi chodzi.Screenshot_20220101-210020_Secure Folder.jpg
0 Like
Kacper2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@maddliz Czy po wpisaniu dowolnego hasła pojawia się przycisk Przypomnij hasło? 

maddliz
Explorer
Opcje
Nie. Mogę też próbować wpisywać hasło nieskończenie wiele razy. Jestem niemal pewna, że wpisuje dobre hasło, ale nie wchodzi. P.S. dane przeniesione z samsung s10.
0 Like
Kacper2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@maddliz W jaki sposób przenosiłaś dane? 

0 Like
maddliz
Explorer
Opcje
Smart switch, 24 grudnia. Nie wiem czy to istotne, ale dzisiaj zrobiłam aktualizacje systemu. Od momentu przeniesienia danych nie wchodziłam do sejfu.
0 Like
Kacper2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@maddliz Czy na starym telefonie nie trzeba było wpisać jakiegoś hasła związanego z aplikacją Mój sejf? 

0 Like
maddliz
Explorer
Opcje
Nie przypominam sobie żebym nadawała przy przenoszeniu hasło.
0 Like
maddliz
Explorer
Opcje
Dane na pewno zostały skopiowane Screenshot_20220101-212818_Smart Switch_25045_1641068898.jpg
0 Like
Kacper2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@maddliz Spróbuj wyczyścić dane aplikacji Mój sejf, aby to zrobić przejdź do: Ustawienia > Aplikacje > Mój sejf > Domyślna pamięć > Wyczyść dane. 

Następnie na starym telefonie przejdź do aplikacji Mój sejf i wykonaj kopię zapasową, aby to zrobić przejdź do: Mój sejf > Trzy kropki > Ustawienia > Kopia zapasowa i odzyskiwanie > Kopia zapasowa danych aplikacji Mój sejf > Utwórz kopię zapasową. Jeśli nie jesteś zalogowana do aplikacji to zaloguj się. 

Teraz na nowym telefonie przywróć kopię, aby to zrobić przejdź do: Mój sejf > Trzy kropki > Ustawienia > Kopia zapasowa i odzyskiwanie > Przywróć > Przywróć. Jeśli nie jesteś zalogowana do aplikacji to zaloguj się. 

PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@maddliz  A na starym telefonie da się wejść w mój sejf?