Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Kolor tapety na ekranie blokady jest inny

(Temat utworzony: 11-08-2023 05:53 PM)
2347 Wyświetlenia
wikgum18
Navigator
Opcje

Hej mam problem z tapetą ekranu gdy próbowałam ustawić kolor biały tapety to na ekranie blokady był normalny kolor taki jak ustawiłam a na ekranie startowym jest taki szarawy i nie wiem dlaczego tak się dzieje.

image

Ekran startowy 

image
Ekran blokady 
image
Kolor tapety 
0 Like
36 Odpowiedzi
W99
Samsung Members Star ★★
Opcje

Witam, jest Pani pewna, że ustawia tą samą tapetę na erkanie  startowym i blokady?

wikgum18
Navigator
Opcje
Tak nawet jak wchodzę w ustawieniach a potem w tapeta i styl jest to samo a na ekranie startowym jest ten szarawy kolorScreenshot_20230811_193856_Wallpaper and style.jpg
0 Like
kamil40013
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@wikgum18, Może masz włączone Przyciemnianie tapety, gdy włączony jest tryb ciemny ?

Ta opcja znajduje się w Ustawienia --> Tapeta i styl

wikgum18
Navigator
Opcje
Tak miałam włączone i jak wyłączyłam i zrestartowałam telefon to jest białe takie jak miało być myślałam że to tylko przyciemnia tapetę jak jest tryb ciemny włączony tak jak nazwa wskazuje ale Dziękuję bardzo za pomoc
wikgum18
Navigator
Opcje
A jednak znowu się tak stało zmieniłam na tapetę też w większości z białym kolorem i jest szarawa tak jak na początku ta biała cała gdy ustawiłam tą nową to przez chwilę był biały ale po sekundzie stał się szarawy (orginał po prawo)Screenshot_20230811_235258_One UI Home.jpg49ae7b07c39d9ced30c00d8dc8cd591b_1000166309_1691352189.jpg
0 Like
waldemark70
Navigator
Opcje
A może jest włączona ochrona wzroku?
0 Like
wikgum18
Navigator
Opcje
Ochronę wzroku mam wyłączoną bardzo ciemno też mam wyłączone i mam jasny motyw włączony
0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@wikgum18, czy korzystasz z jakiegoś niestandardowego motywu? Spróbuj również wyczyścić partycję z pamięcią podręczną. Zabieg ten nie usuwa żadnych danych użytkownika. Poniżej znajdziesz instrukcję.

[Poradnik] Jak wykonać zabieg wipe cache partition?
https://eu.community.samsung.com/t5/pozosta%C5%82e-smartfony/poradnik-soft-hard-reset-tryb-bezpieczn...

0 Like
wikgum18
Navigator
Opcje
Motywu nie mam i zrobiłam wipe cache partition ale nie zadziałało . A jeszcze mam takie pytanie czy jak ekran a52 jest ciemniejszy od a40 chociaż są ustawione na cały pasek jasności to coś złego ?
0 Like