Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Klonowanie aplikacji w s10 na Android 10

(Temat utworzony: 13-12-2019 05:11 PM)
26991 Wyświetlenia
Lmichal
Explorer
Opcje

Przed Aktualizacja nie było problemów z klonowaniem aplikacji. Po wczorajszej aktualizacji do androida 10 mam problem z każdą taka aplikacja. Macie na to jakiś sposób?

Jest mi to niezbędne - nie do komunikatorów ani gier.

0 Like
FurorDivinus
Explorer
Opcje

Witam! Czy jest możliwe jednoczesne zainstalowanie na Samsung Galaxy S23+ dwóch aplikacji Gmail, Google Kalendarz, Whatsapp? Zależy mi na odrębnych pocztach firmowej i prywatnej. 

Z góry dziękuję za pomoc, 

0 Like
Edys075
Samsung Members Star ★
Opcje
Nie można zainstalować dwóch takich samych aplikacji na urządzeniu. Możesz za to posiadać dwa konta, na tym samym telefonie i przeskakiwać na te które w danej chwili potrzebne.

Możesz też włączyć funkcję -> podwójny komunikator by zalogować się z drugiego konta w ulubionych aplikacjach społecznościowych.

Doceniaj innych, klikając przycisk Like lub Zaakceptuj jako rozwiązanie.

_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
Witam. W telefonie posiada Pan aplikacje Mój Sejf, to w niej tworzymy drugie konto i możemy zainstalować drugie takie same aplikacje.
FurorDivinus
Explorer
Opcje
Dziękuję, już rozwiązałem problem. Zainstalowałem konto i duplikaty aplikacji w Moim sejfie, można również zainstalować duplikat komunikatorów np. Whatsapp. Dziękuję za pomoc :smiling-face:
_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
Proszę bardzo. Pozdrawiam.
0 Like
Jullkm
First Poster
Opcje
A jest jakkolwiek możliwość sklonowania dwóch aplikacji Santander na s23, mam dwa różne konta które używam a nie mogę używać drugiego w Google bo co chwilę muszę się wylogowywać z pierwszego z aplikacji żeby potwierdzać Google. Albo jakąś aplikacja ze sklepu Play co jest legitna do klonowania
0 Like
PatrykF
Expert
Opcje

@Jullkm Możesz dodać aplikację do bezpiecznego folderu w aplikacji Mój Sejf. Niestety, niektóre aplikacje bankowe nie działają z nim zbyt dobrze, a czasami wcale, więc to loteria czy Santander zadziała. 

Jullkm
First Poster
Opcje

Nie mogę dodać Santandera, nawet mi się on tam nie wyświetla

0 Like
PatrykF
Expert
Opcje

@Jullkm Najwidoczniej nie da się więc zdublować tej aplikacji na urządzeniu. Tak jak mówiłem - nie wszystkie aplikacje się da. Można to zrobić w przypadku komunikatorów (Skype, Messenger itp).

kiwi__
First Poster
Opcje
Cześc czy ktos może mógł by pomóc w sprawie tego że moj sejf 1733405679227.jpg
0 Like