Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 
Przejdź do rozwiązania ROZWIĄZANE

Jak wyłączyć synchronizację budzików między tabletem a smartfonem

(Temat utworzony: 02-08-2024 04:37 PM)
224 Wyświetlenia
sebuss999
Student
Opcje

Cześć mam telefon i tablet z Samsunga, chciałbym, aby się synchronizowaly, potrzebuję tego, ale nie zegar, bo dzwoni mi budzik na tel I tablecie.

Ktoś wie jak to ogarnąć?
0 Like

1 Rozwiązanie

Zaakceptowane rozwiązania
Rozwiązanie
sebuss999
Student
Opcje
Aaa już ogarnąłem 😁😁

Wyświetl rozwiązanie w oryginalnym poście

0 Like
4 Odpowiedzi
FG_Test23
Black Belt 
Opcje
Wydaje mi się, że chyba nie do końca rozumiem. Chodzi o synchronizację smartfona i tableta od Samsunga czy smartfona i zegarka?

Nie do końca pytanie Rozumiem, ale jakiś czas temu stworzyłem poradnik, w którym a pisałem ekosystem od Samsunga i pełne możliwości synchronizacji:

https://eu.community.samsung.com/t5/aplikacje-i-usługi/jak-budować-i-co-daje-posiadanie-ekosystemu-g...
0 Like
Rozwiązanie
sebuss999
Student
Opcje
Aaa już ogarnąłem 😁😁
0 Like
LuksLukisG
Navigator
Opcje
Mam problem między dwoma Smartphonami. 1 nowy działa, 2 zmieniłem hasło do smartphona i zapomniałem. W 2 mam odblokowana belkę na której jest dostęp do wł wył WiFi, synchronizacji , lokalizacji, itd. Na 2 mam ustawiony Budzik i chcę go wyłączyć ale jak?
Dodam : 2 nie przywracam do ustawień fabrycznych ponieważ może przypomnę sobie hasło.
Próbowałem odblokować przez Google urządzenia i nic.
Próbowałem odblokować przez Samsung Find ( był to przełom 11/12 2023 ) ale wtedy zmieniali tą funkcję (chociaż działała) i nic , adb USB mam wyłączone w 2 więc też lipa.
Czy pozostaje tylko przywrócenie do ustawień fabrycznych?
0 Like
PatrykF
Expert
Opcje

@LuksLukisG Zostaje tylko reset, albo rozładowanie sprzętu do zera i naładowanie, kiedy się już wyłączy z rozładowania (pozostawienie rozładowanej baterii źle wpływa na jej żywotność). Włącz go dopiero wtedy, kiedy przypomnisz sobie hasło.