Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Ilość odcisków palców

(Temat utworzony: 18-02-2021 11:49 PM)
7762 Wyświetlenia
jaqbs20
Explorer
Opcje
Witam, na moim s20 fe 5g moge dodać tylko 3 odciski palców i nieukrywam jest to dla mnie za mało. W poprzednim moim galaxy s8 nie miałem raczej ograniczeń ... wiadome jest czemu jest ten limit i czy jest szanasa na aktualizacje która da możliwość na większą ilość palców? 
29 Odpowiedzi
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje
gutek11
Helping Hand
Opcje
Też moge dodać tylko 3 odciski palca i wydaje mi się że w każdym Samsungu można tylko te 3 odciski dodać
0 Like
ALIENX21
Helping Hand
Opcje
kiedyś można było Dodać 5 odcisków palców. i w sumie nie wiem po co robią takie ograniczenia ja zazwyczaj miałem dodane 3 do 5 odcisków bo po dodaniu 2x tego samego odcisku jaky lepiej łapał czytnik
gutek11
Helping Hand
Opcje
No możliwe że łapał lepiej ale teraz można dodać te 3 i nic z tym nie zrobimy chyba
0 Like
ALIENX21
Helping Hand
Opcje
No niestety nie zostaję się przyzwyczaić
gutek11
Helping Hand
Opcje
Ojj tak chyba że w jakiejś aktualizacji nas zaskoczą i zwiększą ilość odcisków palców
0 Like
ALIENX21
Helping Hand
Opcje
oj raczej bym się tego nie spodziewał ostatnio z tego Co widzę to się cofają zamiast iść do przodu. zawsze coś co było dobre oni zmieniają na gorsze tak samo jak z ilością odcisków.
0 Like
gutek11
Helping Hand
Opcje
Kurcze to szkoda ja czekam na A11 i myślałem że tam zwiększą tą ilość ale niestety lipa 😕
0 Like
Szewcu72
MegaStar
Opcje

Najwidoczniej producent na podstawie zbieranych na całym świecie statystyk, stwierdził że 99% użytkowników rejestruje nie więcej niż 3 odciski i stąd zmniejszeni ich liczby.

Jak to kiedyś określił kabaret TEY - "Normą jest ogół a nie margines"😉 I do tego założenia stasuje się producent.

Jeśli moja odpowiedź była pomocna, kliknij LIKE lub ZAAKCEPTUJ JAKO ROZWIĄZANIE.