Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Ilość odcisków palców

(Temat utworzony: 18-02-2021 11:49 PM)
7866 Wyświetlenia
jaqbs20
Explorer
Opcje
Witam, na moim s20 fe 5g moge dodać tylko 3 odciski palców i nieukrywam jest to dla mnie za mało. W poprzednim moim galaxy s8 nie miałem raczej ograniczeń ... wiadome jest czemu jest ten limit i czy jest szanasa na aktualizacje która da możliwość na większą ilość palców? 
29 Odpowiedzi
FG_Test23
Black Belt 
Opcje
Piona, ja zaś mam szkło, obsługuje ale trzeba dobrze chwycić fonka i wtedy masz na tapniecie
0 Like
skolsiwo
Voyager
Opcje
Tak też chyba zrobię 👌
Opcje
Cześć. 
Czy to normalna rzecz w Samsungu, że można wczytać tylko skany trzech skanów linii papilarnych ? W moim poprzednim Note 10 Lite było tak samo i myślałem, że tak było tylko w tamtym modelu. A tu zdziwienie, że znów tylko trzy odciski. W zwykłych S23, S23+ i Ultra też tak jest ? 
0 Like
PatrykPred
Big Cheese
Opcje
Na S23U, S24U są 4 odciski
PablitoOooo
Pioneer
Opcje
Samsung szaleje , na Xperii XZ1 przed Notem 10 mogłem chyba z 10 odcisków wgrać 😅🫠 no nic , nie popisali się znowu. Dziękuję za informację 😃
0 Like
PatrykPred
Big Cheese
Opcje
Myślę że tu chodzi o bezpieczeństwo, jakby można było dodać 50 odcisków to duże prawdopodobieństwo że skaner mógłby się pomylić i odblokować odciskiem który nie jest dodany. Na 4 są male szanse trafić podobny palec, na 50 już dużo większe, dlatego ograniczyli ilość.
0 Like
PablitoOooo
Pioneer
Opcje
Logiczne , też tak to widzę ale kurcze brakuje mi jednego palca wskazującego do odblokownia 😅😂
PatrykPred
Big Cheese
Opcje
Ciekawe że tylko 3 są a na innych modelach 4, jak też masz Androida 14
0 Like
PablitoOooo
Pioneer
Opcje
W Note 10 Lite od Androida 10 do 13 były zawsze tylko trzy skany możliwe do dodania. A tu od startu 14stka i też trzy 😂
0 Like
Mighn
Big Cheese
Opcje
Jest sposób :winking-face: - jak dodajesz odcisk palca przykładaj na zmianę dwa różne palce... w ten sposób potrafisz zakodować na jednym polu dwa na raz... (w każdym razie na A52s działało i to zupełnie dobrze)