Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Google Gemini s24 Ultra wiadomości

(Temat utworzony: 03-11-2024 04:42 PM)
1316 Wyświetlenia
ŁukaszK_
Helping Hand
Opcje
Witam!

Mam pytanie odnośnie Gemini w wiadomościach Google. Wiadomości Google są moją domyślną aplikacją do wysyłania wiadomości sms. Jeśli chodzi o asystenta głosowego to na ten moment mam ustawionego oczywiście z Google. Do różnych rzeczy a propos obróbki zdjęć w wyszukiwania szybkiego z AI korzystam z Samsunga, chcialem używać w wiadomościach Google Gemini, ale wyskakuje mi błąd kiedy chciałem to wypróbować. Podpowiecie jak to zrobić?

image

0 Like
52 Odpowiedzi
OleksiiA
Moderator
Moderator
Opcje

@ŁukaszK_, zgadza się, zobaczysz różnice w zależności od tego, jak to zostało wysłane.

Witaj na Forum Samsung!
Pamiętaj o zapoznaniu się z Zasadami Społeczności Samsung oraz Regulaminem.
Doceniaj i bądź doceniany. Doceniaj innych, klikając przycisk Like lub Zaakceptuj jako rozwiązanie.

ŁukaszK_
Helping Hand
Opcje
Nie wiem co się zmieniło i generalnie jak sprawdzałem datę aktualizacji zarówno Gemini jak i wiadomości od Google to są sprzed kilku dni kiedy problem jeszcze występował ale dosłownie przed chwilą wchodząc w wiadomości Google wyskoczyła mi ponownie informacja że czaty versus są dostępne i jak sprawdziłem to w większości kontaktów mam już aktywne wiadomości rcs a I samo Gemini zaczęło odpowiadać
0 Like
OleksiiA
Moderator
Moderator
Opcje

@ŁukaszK_, bardzo możliwe, że to Google po prostu coś kombinował i dlatego nie działało. Podam taki przykład, u mnie w aplikacji YouTube wprowadzili nowy wygląd zmiany szybkości odtwarzania, po czym po tygodniu cofnęli do tego starego, a parę dni temu znowu wrócił ten nowy. I to wszystko się działo niezależnie od aktualizacji aplikacji. Google często tak ma, że udostępnia, zabiera i znowu udostępnia.

Witaj na Forum Samsung!
Pamiętaj o zapoznaniu się z Zasadami Społeczności Samsung oraz Regulaminem.
Doceniaj i bądź doceniany. Doceniaj innych, klikając przycisk Like lub Zaakceptuj jako rozwiązanie.

GoJa1981
Pioneer
Opcje
Nie działa mi gemini w wiadomościach. Widnieją jako niedostarczone.... 
0 Like
JasiuTV
Samsung Members Star ★★
Opcje
Witam, proszę spróbować wyczyścić dane aplikacji i upewnić się, że jest zaktualizowana do najnowszej wersji.
0 Like
GoJa1981
Pioneer
Opcje
Ale aplikacji jakiej? Wiadomości?
0 Like
JasiuTV
Samsung Members Star ★★
Opcje
Tak, bo w niej nie działa Gemini?
0 Like
GoJa1981
Pioneer
Opcje
Tak ale to nie pomaga...
0 Like
JasiuTV
Samsung Members Star ★★
Opcje

Czy jest zainstalowana aplikacja Gemini na telefonie? Czaty RCS są aktywne? 

0 Like
GoJa1981
Pioneer
Opcje
Coś jest nie tak bo odpowiada mi np po godzinie albo po 30 minutach
0 Like