Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Galaxy Tab s9 Ultra często źle wyświetla strony

(Temat utworzony: 07-01-2024 11:37 AM)
219 Wyświetlenia
DarekSawa
Apprentice
Opcje

Też tak macie ,że tablet źle wyświetla strony w trybie DeX ( z etui z klawiaturą )?  Sprawdziem wszelkie przegladarki , w ich ustawieniach jest wybrany tryb na komputer a i tak wyświela się ewidentnie strona w formie na smartfona .  Nie na wszystkich stronach się tak dzieje ale zdarza się. Gdzie może być problem ? 

0 Like
6 Odpowiedzi
OleksiiA
Moderator
Moderator
Opcje

@DarekSawa, można spróbować po otwarciu strony w przeglądarce wejść w menu i wybrać opcję "Wersja na komputer" lub podobnie brzmiącej (nazewnictwo pewnie będzie delikatnie się różnić w zależności od przeglądarki).

Witaj na Forum Samsung!
Pamiętaj o zapoznaniu się z Zasadami Społeczności Samsung oraz Regulaminem.
Doceniaj i bądź doceniany. Doceniaj innych, klikając przycisk Like lub Zaakceptuj jako rozwiązanie.

0 Like
DarekSawa
Apprentice
Opcje
Tak jak napisałem w ustawieniach przeglądarek mam wybraną opcję " wersja na komputer ' . Zmiana tego nic nie daje.
0 Like
Arcziii
Navigator
Opcje
Czekam na aktualizację. Może poprawią
0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje
0 Like
OleksiiA
Moderator
Moderator
Opcje

@DarekSawa, wybacz, przeoczyłem to. Natomiast zauważyłem u siebie na smartfonach (nawet bez trybu DeX), że nie wszystkie strony przełączają się na wersję komputerową po kliknięciu tej opcji. Obstawiam zatem, że to nie wina po stronie naszych urządzeń (dopowiem, że dzieje się tak niezależnie od marki smartfona), ale tego, jak ta strona została napisana. 

Witaj na Forum Samsung!
Pamiętaj o zapoznaniu się z Zasadami Społeczności Samsung oraz Regulaminem.
Doceniaj i bądź doceniany. Doceniaj innych, klikając przycisk Like lub Zaakceptuj jako rozwiązanie.

kamil40013
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@DarekSawa, Wydaje mi się, że niektóre strony wykrywają to, iż odwiedzasz je z mobilnej wersji przeglądarki internetowej i przez to automatyczne wymuszają tryb mobilny niezależnie od opcji "Wersja na komputer".