Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Galaxy A41 - Thumbnails

(Temat utworzony: 19-08-2021 11:42 AM)
464 Wyświetlenia
pegajja1
First Poster
Opcje

Cześć,

Bardzo proszę o pomoc. W A41 nie potrafię znaleźć folderu Thumbnails, a dokładnie miniaturek zdjęć.

Pozdrowienia

0 Like
8 Odpowiedzi
analyzer65
Troubleshooter
Opcje
Wybierz folder Moje pliki (przesuwając palcem w górę po pustym ekranie. Moje pliki są w folderze Samsung), dalej karta pamięci, folder DCIM. Następnie w prawym górnym rogu ekranu 3kropki, wybierz Ustawienia i włącz Pokaż ukryte pliki systemowe. Folder Thumbnails będzie już widoczny.
0 Like
pegajja1
First Poster
Opcje

Faktycznie tę opcję miałem wyłączoną. Włączyłem, jednakże nadal nie wyświetla folderu Thumbnails (ani na telefonie, ani po podłączeniu kablem do laptopa). Zawsze po wejściu na DCIM były dwa katalogi: Camera i właśnie Thumbnails, teraz tego drugiego nie ma.

0 Like
Michał_S23Ultra
Helping Hand
Opcje
Polecam aplikacje Solid Explorer,sam nie mogłem znaleźć niektórych plików a w nim wszystko jest
0 Like
pegajja1
First Poster
Opcje

Pobrałem, ale również nie znalazłem. W aplikacji wyszukałem np. nazwę zdjęcia, które teoretycznie powinno mieć miniaturę, ale nic nie pokazało. Orientujesz się, gdzie tego szukać?

0 Like
PatrykB
Helping Hand
Opcje

@pegajja1 Spróbuj w aplikacji Moje Pliki zamiast do DCIM , otworzyć folder Pictures. Następnie powinnaś mieć u góry dostępny folder  thumbnails. Oczywiście mając włączone ukryte pliki systemowe w ustawieniach

pegajja1
First Poster
Opcje

Niestety nie ma...

0 Like
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@pegajja1  Czegoś takiego nie ma jak Thumbnails w telefonach A6 2018 czy A21s. Czy Możesz nam powiedzieć do czego on Ci jest potrzebny?

Napisałem do Ciebie wiadomość prywatną czy do niej zaglądałeś?

pegajja1
First Poster
Opcje

Moja siostra chce dać swój telefon dziecku, nie chce wszystkiego z niego kasować, ale niektóre aplikacje i zdjęcia chciała usunąć - co zrobiła. Wiadomo, że miniaturki zdjęć, nawet tych usuniętych pozostają na telefonie, stąd poszukiwania folderu Thumbnails.

Dzięki, na priv zerknę.

0 Like