Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 
Przejdź do rozwiązania ROZWIĄZANE

Jak wyłączyć przypomnienie o powiadomieniu. A41

(Temat utworzony: 31-03-2022 09:06 PM)
1896 Wyświetlenia
Crosser
First Poster
Opcje

Witam!

Mój tata posiada telefon Galaxy A41. Denerwuje go bardzo to, że gdy ma powiadomienie o nieodczytanym SMS to telefon przypomina mu o tym co jakiś czas dźwiękiem. Sam nigdy nie posiadałem Samsunga i nie wiem jak wyłączyć ten dźwięk, a w intuicyjnych sektorach ustawień nie ma takiej opcji. Czy ktoś wie jak to zrobić?

Finalny efekt ma wyglądać tak jak w... normalnych(?) smartfonach. Dźwięki powiadomień i dzwonki włączone i brak irytującego przypomnienia o nieodczytanym SMSie co kilka minut.

Z góry dzięki!

2 Rozwiązania

Zaakceptowane rozwiązania
Rozwiązanie
N1c0o
Navigator
Opcje
Ustawienia-powiadomienia-ustawienia zaawansowane-przypomnienia o powiadomieniach

Wyświetl rozwiązanie w oryginalnym poście

Rozwiązanie
_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
6 Odpowiedzi
Rozwiązanie
N1c0o
Navigator
Opcje
Ustawienia-powiadomienia-ustawienia zaawansowane-przypomnienia o powiadomieniach
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Crosser  Witam

Udało się wyłączyć według wskazówek?

0 Like
Rozwiązanie
_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
@Crosser Witam.Screenshot_20220331-222956_Settings.jpgScreenshot_20220331-223002_Settings.jpgScreenshot_20220331-223015_Settings.jpg
_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
Witam. A z jakiej aplikacji powiadomienia przychodzą?
0 Like
Edys075
Samsung Members Star ★
Opcje
Połączenia i wiadomości ustaw na : Nie zezwalaj na żadne. W ustawieniach alarmy i dźwięki musisz mieć wyłączone Przypomnienia.

Doceniaj innych, klikając przycisk Like lub Zaakceptuj jako rozwiązanie.

0 Like
_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
To są wiadomości, więc jak kolega @Edys075 już wspomniał muszą byc wyłączone pozwolenia na każdym.
0 Like