Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Głuche telefony

(Temat utworzony: 20-06-2024 05:10 PM)
360 Wyświetlenia
Werka_owczarek
Apprentice
Opcje

image

Co mam zrobić z tymi głuchymi telefonami do szaleństwa mnie doprowadzaja.
3 Odpowiedzi
miroON
Big Cheese
Opcje
Jedyne wyjście to chyba tylko BLOK
_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
Witam. Nie tylko Pana, bo mnie też. Ja ich zwyczajnie ręcznie blokuje. Nie możemy użyć też pełnego spamu, dlatego że będzie nam czasami blokował też prywatne numery.
FG_Test23
Black Belt 
Opcje
Najlepszym wyjściem jest blokowanie. Inne numery z spamu można blokować. Nie wiem czy masz włączoną blokadę spamu tylko o wysokim ryzyku czy wszelakiego spamu, ale jeżeli masz tylko o wysokim ryzyku, to włączyłbym na blokowanie każdego spamu.

Można włączyć też blokowanie połączeń z nieznanych numerów no i wtedy problem się rozwiązuje bo, tak naprawdę wszystko jest blokowane No i możemy też ustawić ukrywanie zablokowanych numerów, czyli to wszystko będzie blokowane i przy okazji nie będziesz tego widzieć, więc dla ciebie to tak jakby nikt nie zadzwonił.

Przy okazji można zawsze Zmień numer lub zastosować taktykę, gdzie ustawisz numer płatny i wykupisz taki i jak komuś pieniądze zdejmie z konta, to się oduczy takich żartów.

Tak naprawdę opcje jest mnóstwo Ja bym po prostu poszedł po blokowanie nieznanych numerów i spamu i ustawił opcję ukrywania tego i wtedy problem się rozwiązuje bo i tak dzwonią, ale ty tego i tak nie zauważysz.Screenshot_20240620_184424_Phone_1000048004_1718901865.pngScreenshot_20240620_184204_Call settings_1000048002_1718901905.png