Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

emotki sms.

(Temat utworzony: 05-05-2023 01:12 PM)
1667 Wyświetlenia
WerQu
First Poster
Opcje
Witam 
Mam problem z emotkqmi w sms . Gdy ja wysylam wszystko jest widoczne lecz ja nienwidze emotek od drugiej osoby tylko sa znaki zapytania . Zmienialam juz alfabet i inne funkcje nie wiem czym jest to spowodowane . Moze ktos ma jakis pomysl
0 Like
PatrykF
Expert
Opcje

@Agatek1 A czy masz możliwość weryfikacji na innym telefonie? Czy otrzymując wiadomości od znajomych, będąc na innym telefonie, czy również będą pojawiały się takie znaczki zapytania?

0 Like
Agatek1
First Poster
Opcje
Niestety nie
0 Like
PatrykF
Expert
Opcje

@Agatek1 Pozostaje, żebyś sprawdziła jeszcze czy masz aktualne oprogramowanie, jeżeli nie, to proszę zaktualizować i wykona czyszczenie partycji cache:

https://www.youtube.com/watch?v=5RrGHHwvARM

Możesz też przesłać raport o błędach do 5 minut od wystąpienia problemu:

Samsung Members > Wsparcie > Raporty  o błędach

Marzena67
First Poster
Opcje
Man samsung A12. Gdy wysyłam emotki tj buźki u mnie ok a koleżanka widzi znaki zapytania. Nie wiem o co chodzi. Czy ktoś wie jak to naprawić?
0 Like
PatrykF
Expert
Opcje

@Marzena67 Z jakiej aplikacji do wiadomosci korzystacie? Aplikacji do wiadomości Samsung, czy tej od Google?

0 Like
Marzena67
First Poster
Opcje
Wydaje mi się że samsung. Jak kupilam telefon samsung a12 to nic w nim nie zmieniałam.
0 Like
PatrykF
Expert
Opcje

@Marzena67 Aplikacja od Google to niebieska chmurka na białym tle. Aplikacja od Samsung to trzy kropki na białej chmurce na niebieskim tle. Spróbujcie ustawić na obydwu urządzeniach tę samą aplikację - albo Samsung, albo Google.

JCh97
Explorer
Opcje
Witam , posiadam telefon Galaxy S24 ultra i przy odbieraniu wiadomości zamiast emotek mam znaki zapytania , wie ktoś jak to zrobić/zmienić żeby były emotki ? 😉
0 Like
PatrykF
Expert
Opcje

@JCh97 Od kogo odbierasz emotki? Niektóre emotki z iPhone'a nie działają i nie da się z tym niestety niczego zrobić. Daj też znać z jakiej aplikacji korzystasz - tej od Samsung (3 kropki na biełej chmurce na niebieskim tle) czy od Google (2 niebieskie chmurki na białym tle).

xpoznaniakx
Explorer
Opcje
Witam. Zamiast emotikon przychodzą mi znaki zapytania. Korzystałem z klawiatury samsung i gboard i to samo. Mam włączony alfabet i pisanie jako auto, gdzie jest problem?
0 Like