Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dual Audio

(Temat utworzony: 16-02-2020 06:00 PM)
15922 Wyświetlenia
Frizen
Apprentice
Opcje

Witam. Po aktualizacji Androida z opcji Bluetooth, zniknął Dual Audio. Na liście bluetooth dostałem sugestię, żeby wejść w opcje Multimedia (jak na screenie) i tam udalo mi się włączyć. Działało wszystko do pierwszego rozłączenia a teraz nie mogę znaleźć tych ustawień (ze screena). Proszę kogoś obeznanego o pomoc :winking-face:inbound3923660999257777709.jpg

Ta sugestia pojawiła się tylko raz i teraz nie mogę namierzyc MultimediaTa sugestia pojawiła się tylko raz i teraz nie mogę namierzyc Multimedia

23 Odpowiedzi
Lakilok
Explorer
Opcje
Na necie są artykuły opisujące podwójny dźwiek, lecz ja go u siebie nie widzę. Chodzi o to, by móc słuchać coś z telefonu za pośrednictwem 2 różnych zestawów słuchawkowych. Czy da się to zrobić jakoś na s23? 
0 Like
Adikkiel
Voyager
Opcje
Zależy o co Ci chodzi, osobne audio na drugim urządzeniu czy ta sama muzyka na osobnych słuchawkach?

W przypadku słuchawek BT, od One Ui 4 wystarczy wejść w "Wyjście multimedialne" na panelu powiadomień gdy coś gra, tam możesz wybrać drugie słuchawki BT.
Lakilok
Explorer
Opcje
Chodzi o to samo audio. Dokładniej, żebym mógł oglądać z dziewczyną serial. Żebym ja słyszał na swoich słuchawkach i ona też żeby slyszala na swoich słuchawkach
0 Like
Lakilok
Explorer
Opcje
O cholera, faktycznie jest. Dziękuję