Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dual Audio

(Temat utworzony: 16-02-2020 06:00 PM)
15467 Wyświetlenia
Frizen
Apprentice
Opcje

Witam. Po aktualizacji Androida z opcji Bluetooth, zniknął Dual Audio. Na liście bluetooth dostałem sugestię, żeby wejść w opcje Multimedia (jak na screenie) i tam udalo mi się włączyć. Działało wszystko do pierwszego rozłączenia a teraz nie mogę znaleźć tych ustawień (ze screena). Proszę kogoś obeznanego o pomoc :winking-face:inbound3923660999257777709.jpg

Ta sugestia pojawiła się tylko raz i teraz nie mogę namierzyc MultimediaTa sugestia pojawiła się tylko raz i teraz nie mogę namierzyc Multimedia

Zwierzak86
Apprentice
Opcje

Screenshot_20200529-071701_Settings.jpg

Znikła mi opcja dual audio i nie mogę odtwarzac na dwoch glosnikach czy ktoś miał takie cos jak włączyć ta usługę ?

0 Like
Zwierzak86
Apprentice
Opcje

Mam te multimedia ale co dalej :winking-face:

0 Like
kamil40013
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Zwierzak86, Najpierw musisz sparować oba urządzenia audio z telefonem. Reszta odbywa jak na zrzutach ekranu poniżej.

1.jpg2.jpg3.jpg4.jpg

Zwierzak86
Apprentice
Opcje

Dzięki udało się zrobić 

PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje
0 Like
kubsin
First Poster
Opcje
Witam A jak zrobic zeby na stałe były podłączone 2 sluchawki pod bluetooth, żebym nie musiała za każdym razem wchodzić w.multimedia i podłączać jednej
0 Like
DanielSz
Voyager
Opcje

Jeśli słuchawki były wcześniej sparowane z telefonem, to powinny automatycznie się łączyć. Spróbuj usunąć sparowanie i połączyć urządzenia ponownie.

kropek2005
First Poster
Opcje
Czemu w moim samsungu m22 nieda się tego zrobić
0 Like
PatrykF
Expert
Opcje

@kropek2005 Próbowałem uruchomić Dual Sound na A53 i również bez skutku - brak pól do zaznaczenia obu urządzeń - wybierając jedno, drugie się odznacza i muzyka gra tylko z jednego głośnika. Na razie radziłbym Ci wysłać raport o błędach i czekać na odpowiedź. Wyślesz go w ten sposób:

Samsung Members > Wsparcie > Raporty o błędach.