Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dodawanie produktów do Samsung Members

(Temat utworzony: 20-05-2024 08:08 AM)
126 Wyświetlenia
Dudko
Helping Hand
Opcje
Witam , jak dodać produkty do Samsung Members?
0 Like
10 Odpowiedzi
YOX
Samsung Members Star ★
Opcje
Przychodzisz na zakładkę Pomoc - Zarejestruj - Wybierasz odpowiedni dla Ciebie sposób rejestracji.
Dudko
Helping Hand
Opcje
No ok ale jak mam dodać sprzęt nie jak zarejestrować mam np. telewizor samsunga i zegarek i nie widzę ich w samsung members, a tel jest
0 Like
YOX
Samsung Members Star ★
Opcje
Wystarczy wybrać opcję ręcznie wprowadź wymagane informacje - ścieżka podana w poprzenim poście (ostatnia opcja). Po prawidłowym wpisaniu wszystkich wymaganych danych urządzenie pojawi się w "Moje produkty" (obok opcji rejestracji)
Dudko
Helping Hand
Opcje
Ok już zrobiłem, dziękuję Ci bardzo za pomoc 👍
0 Like
Piwkoo
Helping Hand
Opcje
Witam. Mam problem z dodaniem słuchawek galaxy buds 2 pro do samsung members jako mój produkt. Dodam że jestem drugim właścicielem słuchawek i są są one oryginalne (wszystkie funkcje działają prawidłowo, e apce wearable można zmienić wszystkie opcje). Numery seryjne sprzętu pokrywają się z tym co jest na pudełku. Po dodaniu słuchawek do SM wykrywa je jako telefon... dodatko po wejściu w słuchawki I nie mam żadnej opcji oprocz "zadaj pytanie" 

image

0 Like
Selixo
Big Cheese
Opcje
Normalne u mnie jest to samo nie tylko z budsami 2 pro. 1716184835911.jpg
0 Like
Piwkoo
Helping Hand
Opcje
Aha... dziwna sprawa. A mógłbyś jeszcze kliknąć w buds 2 pro,zapyta Cię czy wyszukać pomoc dla tego urządzenia, kliknij tak i zrob mi screeny co tam widzisz
0 Like
Selixo
Big Cheese
Opcje
Nic szczególnego. 1716185184932.jpg
0 Like
Piwkoo
Helping Hand
Opcje
Rozumiem. Tak jak u mnie to wygląda. A jeszcze jedno pytanie. Dodawałeś słuchawki sam skanując/wpisując numery z pudełka czy dodały się automatycznie ? Jeśli dodawałeś ręcznie to numer seryjny który wpisałeś? Bo są 3 na pudełku:D (etui i obu słuchawek)
0 Like