Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

brak dzwonka

(Temat utworzony: 15-12-2020 07:41 PM)
4183 Wyświetlenia
LucWnac81
First Poster
Opcje
Witam. Ma problem z s20 . Po ostatniej aktualizacji nie mam sygnału dzwonka jeśli ktoś do mnie dzwoni. Sygnał SMS i innych powiadomień działa. Proszę o pomoc. 
0 Like
86 Odpowiedzi
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Na początek spróbuj wykonać wipe cache partition. Zabieg ten nie usuwa żadnych danych z telefonu.

https://eu.community.samsung.com/t5/pozosta%C5%82e-smartfony/poradnik-soft-hard-reset-tryb-bezpieczn...

LucWnac81
First Poster
Opcje
jakbto zrobić? ten soft reset nie usunie mi danych?
0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

W poprzedniej wiadomości podałem odnośnik do instrukcji. Znajdziesz tam wszystkie niezbędne informacje. Wykonaj wipe cache partition a nie soft reset, o którym wspomniałeś. Zabieg wipe cache partition nie usuwa żadnych danych z telefonu.

LucWnac81
First Poster
Opcje
Nie pomogło
0 Like
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@LucWnac81  Witam

W zakładce "Dzwięki i Wibracja" jest wszystko poprawianie ustawione jeżeli chodzi o dźwięk?

Jeżeli tak i wskazówki przez kolegę powyżej nie pomogły to zrobić  trzeba jeszcze hard reset.

AgnieszkaG
Expert
Opcje

@LucWnac81 Może masz jakiś program antywirusowy lub do czyszczenia systemu? To też może blokować dźwięki.

0 Like
TomRob
First Poster
Opcje
odinstaluj antywirusa i już.
0 Like
Haborym
Helping Hand
Opcje
Witam,

Dnia dzisiejszego otrzymałem update do One ui 3.0 na S10+ i niestety po aktualizacji mimo poprawnych ustawień system nie odtwarza dźwięku dzwonka podczas polaczen przychodzących.

Ktoś może ma podobna sytuację i czy udało się rozwiązać problem?
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Haborym  Witam

Czy dźwięki powiadomień nie są wyciszone?

Spróbuj na początek ponownie uruchomić telefon.

0 Like