Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 
Przejdź do rozwiązania ROZWIĄZANE

Dźwięk polubienia wiadomości Messenger problem

(Temat utworzony: 01-03-2023 03:10 PM)
6041 Wyświetlenia
kondziozeus
Apprentice
Opcje
Cześć, czy też macie problem z dźwiękiem polubienia wiadomości Messenger? Zamiast klasycznego dźwięku od Messengera przychodzi dźwięk samusngowy spaceline co jest bardzo irytujące. Dźwięk wiadomości jest ok, tylko reakcje źle działają. Ma ktoś tak? 
Przejdź do rozwiązania
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Liberville, podziel się rozwiązaniem. Na pewno będzie przydatne dla innych osób z podobnym problemem.

Liberville
Apprentice
Opcje
Jak tylko odtworzę ścieżkę 😆
0 Like
Liberville
Apprentice
Opcje
Załączam ścieżkę. Na początku oczywiście wchodzi się w ustawienia messengera ("koło zębate"), potem wybiera się "powiadomienia i dźwięki". Reszta na ponumerowanych zdjeciachGridArt_20230503_201318290_1000011530_1683137599.jpg
Mrzeniunia
Journeyman
Opcje
Mam właśnie taki sam problem,pomocy.Zainstalowałam ponownie aplikacje ale nie mam czegoś takiego jak "kategorie powiadomień" jak inaczej rozwiązać ten problem?Będę wdzięczna za pomoc.
0 Like
kamil40013
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Mrzeniunia, Kategorie powiadomień będą widoczne po ich włączeniu w ustawieniach

Ustawienia --> Powiadomienia --> Ustawienia zaawansowane --> włącz Zarządzaj kategoriami powiadomień dla aplikacji

Mrzeniunia
Journeyman
Opcje
Udało się,bardzo dziękuję za pomoc.
Mrzeniunia
Journeyman
Opcje
Jeszcze raz dzień dobry,mam jeszcze takie pytanie,za każdym razem jak loguje się do Facebook przychodzi mi takie powiadomienie(przesyłam) jak mogę to wyłączyć?Proszę o pomoc 🙂1718975670504.jpg
0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Dlaczego musisz logować się za każdym razem? Aplikacja powinna zapamiętać nasze dane logowania.

Mrzeniunia
Journeyman
Opcje
Tak tak zapamiętuje,może ja to źle nazwałam.Po prostu jak wchodzę na Facebook naciskając moje zdjęcie,za każdym razem przychodzi mi to powiadomienie z dźwiękiem messengera.
0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Korzystasz z aplikacji Messenger? Na początek usuń i ponownie zainstaluj obie aplikacje.