Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Opcja szybkiego przycięcia i kopiowania w galerii

(Temat utworzony: 19-11-2023 01:59 PM)
3463 Wyświetlenia
okwhatever
Explorer
Opcje

Mam Samsunga s23 ultra I bardzo często edytuje zdjęcia i zajmuje się hobby'stycznie amatorska przeróbka zdjęć.

Nie rozumiem jednej funkcji. 
Kiedy na zdjęciu, w galerii, przytrzymamy palcem na obiekcie, program automatycznie przycina jeden rozpoznany element. Można w ten sposób zapisać przycięty fragment jako niezależny obraz lub naklejkę. I jest opcja kopiuj. I co po skopiowaniu? Nie można nic zrobić z tym obrazem "w schowku". Nie można w edytorze zdjęć wkleić niczego ze schowka, nie można wkleić obrazu do notatek. Po co w ogóle jest "kopiuj"? Jakie jest jego zastosowanie?

Swoją drogą post pisze z przeglądarki systemowej ponieważ aplikacja Samsung members ma błąd połączenia z serwerem, coś wspaniałego.

0 Like
15 Odpowiedzi
Pelke
Voyager
Opcje
Musisz mieć jakiś błąd, sprawdziłem i u mnie normalnie można wkleić w notatkę
0 Like
Juras8
Voyager
Opcje
Też mogę normalnie wkleić gdzie chce wycięty obiekt prze przytrzymanie no i members jak widac mi działa
okwhatever
Explorer
Opcje
Pytanie - tylko w notatkę?
0 Like
Pelke
Voyager
Opcje
Nie tylko, właśnie sprawdziłem
0 Like
okwhatever
Explorer
Opcje
Tak bardzo niemerytorycznej odpowiedzi to się nie spodziewałem. Gdzie chcę - czyli wyjmiesz sobie cytrynę z lodówki i przykleisz zamiast etykiety? Ponadto odpowiedzi można napisać z poziomu przeglądarki więc nie, nie widać że działa ci Samsung members 🤗
0 Like
okwhatever
Explorer
Opcje
O jakim innym zastosowaniu mówisz? Na przykład w edytorze zdjec nie ma opcji "wklej", przynajmniej ja nie znalazłem
0 Like
Pelke
Voyager
Opcje
Wklejałem w komunikatory itp i normalnie działało. W notatce też.
0 Like
okwhatever
Explorer
Opcje
Notatka ok, teraz mi się udało ale komunikatory żadne nie obsługuja wklejania. Ani messenger ani whatsapp nie dają takiej możliwości. Czyli najwyraźniej tylko notatki
0 Like
W99
Samsung Members Star ★★
Opcje
Witam, jest Pan w błędzie.
Wycięty obraz po skopiowaniu można dodać do notatek.
Gdy znajdujemy się w aplikacji Samsung Notes, na klawiaturze wybieramy schowek i klikamy w obraz.

Co więcej wycięty element ze zdjęcia możemy zapisać jako obraz i utworzyć z niego naklejkę.

Jest dużo opcji tylko trzeba pokombinować 😉