Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 
Przejdź do rozwiązania ROZWIĄZANE

Czarna strona otwartej aplikacji

(Temat utworzony: 24-03-2024 11:08 PM)
151 Wyświetlenia
Paweł2302
Pioneer
Opcje
Dlaczego po ponownym otwarciu aplikacji w kartach otwiera się czarna strona z logo aplikacji? Android 14 UI 6 . Nie można ponownie otworzyć. Reset i ponowna instalacja nic nie pomaga . Aplikacja ebok PGNiG. 
0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Czy po przywróceniu ustawień fabrycznych wgrywałeś kopię zapasową? Zdarza się, że wraz z kopią przywracane są błędy.

Paweł2302
Pioneer
Opcje
Nie . Tak dostałem wiadomość od Samsung, żeby nie wgrywać bo generuje błędy.
0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Pozostaje zatem zgłosić błąd do dewelopera aplikacji.

Paweł2302
Pioneer
Opcje
Już to zrobiłem, ale PGNiG twierdzi za każdym razem , że to wina oprogramowania samsung. W kółko jedna odpowiedź
0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Obawiam się, że w takim przypadku nic więcej nie poradzimy na forum. Pozostaje zaczekać na aktualizację oprogramowania lub aktualizację aplikacji. Sprawdziłem przed chwilą raz jeszcze i aplikacja działa prawidłowo na Galaxy S24 Ultra.

Paweł2302
Pioneer
Opcje
Dzięki za informację. Pozdrawiam
0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Dzisiaj pojawiła się aktualizacja aplikacji do wersji 2.0.11. Zaktualizuj i daj znać czy coś się zmieniło.

Paweł2302
Pioneer
Opcje
Dziękuję. Zainstalowałem, ale sprawdzę przy następnej fakturze. W tym miesiącu zapłaciłem przez stronę www. Pozdrawiam.
0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Problem dotyczy tylko płatności czy również uruchamiania aplikacji? Zrozumiałem, że masz problem z uruchomieniem aplikacji.

Paweł2302
Pioneer
Opcje
Tylko płatności.
0 Like