Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Co to za ikona

(Temat utworzony: 02-04-2018 07:36 PM)
40716 Wyświetlenia
Wampirek
Student
Opcje

Na s7 koło ikony wifi pojawiła się dziś taka ikona pioruna i jakby pobierania. Nigdzie nie mam jej opisu. Jak to skasować lub wyłączyć. Co to jest20180402_173153.png

0 Like
308 Odpowiedzi
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@video-maked  Cześć 

To najprawdopodobniej z aplikacji cyfrowy dobrostan możesz mu kliknąć i sprawdzić jeszcze

Martinezka
Student
Opcje
Ostatnio pojawiła mi się nowa druga ikona bateri z listkiem, nie wiem co oznacza ? Miał ktoś coś takiego ?
0 Like
Mol-23
Navigator
Opcje
Masz włączony tryb oszczędzania energii i tyle XD.
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Bateria z listkiem oznacza, że telefon posiada niski poziom naładowania. Czy możesz wstawić zrzut ekranu z widocznymi dwoma bateriami?

Martinezka
Student
Opcje
Mógł zostać włączony samoczynnie że względu na zbyt częste ładowanie? Moja bateria w tym modelu to porażka... non stop na ładowarce, a dużo pracuje z tel
0 Like
Mol-23
Navigator
Opcje
Jeśli masz włączone adaptacyjne oszczędzanie energii, to chyba się włącza na niskim naładowaniu... Ale nie mam pewności, bo sam tego nie używam, i tylko raz kiedyś włączyłem, żeby sprawdzić co to jest.
0 Like
Mol-23
Navigator
Opcje
Jak sobie wejdziesz w wykres użycia baterii, to czas na oszczędzaniu energii jest zaznaczony na niebiesko.
0 Like
Zuza4
Apprentice
Opcje

image

Proszę o pomoc w identyfikacji. Ikonka pojawia mi się tylko na chwilkę w lewym górnym rogu i znika. W innych smartfonach tego nie było. 
0 Like
Zbigolek
Samsung Members Star ★
Opcje
Po lewej stronie wyświetlane są powiadomienia z aplikacji. Jeśli zobaczysz tę ikonkę, przesuń palcem w dół na pasku stanu, aby wyświetlić powiadomienia, przytrzymaj powiadomienie, aby zobaczyć z jakiej aplikacji pochodzi.

0 Like
JustynaM
Moderator
Moderator
Opcje

Masz może włączone udostępnianie lokalizacji innej osobie przez Google? 

Witaj na Forum Samsung!
Pamiętaj o zapoznaniu się z Zasadami Społeczności Samsung oraz Regulaminem.
Doceniaj i bądź doceniany. Doceniaj innych, klikając przycisk Like lub Zaakceptuj jako rozwiązanie.