Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Chce się wypowiedizec na temat bixby home (moja opinia😃👌)

(Temat utworzony: 18-12-2021 02:03 PM)
303 Wyświetlenia
Aden__
Explorer
Opcje
A więc bixby home w one ui 1 na androidzie 9 pie było czymś super bo mogłeś zobaczyć swoje kroki,filmy na netlix,zdjęcia i wiadomości itakie inne wigety które mogleď personalizować.
Jakby ta funkcja została do dziś ro by letnie można było tan dodawać swoje zdj i pogodę bo istnieją jusz takie Widget prosto od samsunga ,coś na stylu apple w iphonah i ipad'ah.Nierozumidm poco to usunięto bo było to przydatne i samsung w kolejnym oprogramowaniu niedawał nam takiej mozliwości przywrócenia tego.
Super funkcja bo pratyczna i jak jusz pisałem gdyby ta funkcja by się rozwinęła o różne inne Widget zmianę tła i może nawet przezroczyste c pasek wyszukiwania programów i plików.

Ale jak to teraz wygląda?

Wygląda brzydko 💩, moze nie tyle co okropne ale niewiem poco usunięto bo można to było wykombinować inaczeczej lub wybrać ,a wiadomosci ze świata były I można było je czytać i było też takie coś jak updaty news czy jakoś tam.
Bardzo czekam na powrócenie tej funkcji i mam nadzieję że bedize można wybrać j przedewszytkim @samsungpolska to odczytała.

Pozdrawiam🥰
(Odpowiadam na kom 😍)
0 Like
5 Odpowiedzi
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Aden__  Dzień dobry 

Taką sugestiom najlepiej wysłać do Samsunga za pomocą aplikacji Samsung Members,  dokładnie opisać sytuację i zaproponowane zmiany.

Pozdrawiam 😀👋

Aden__
Explorer
Opcje
Dziekuje za pomoc
0 Like
Winniczek
Voyager
Opcje
Ja z Bixby nigdy nie korzystałem, ale po przesiadce z Note 8 na Flip 3 brakuje mi przycisku Bixby, który miałem zmapowany pod siebie.
A co do wiadomości ze świata to masz je teraz w aplikacji Samsung Free. Możesz je sobie ustawić na ekranie -1 zamiast Google.Screenshot_20211218-144840_One UI Home.jpgScreenshot_20211218-144823_Samsung Free.jpg
Aden__
Explorer
Opcje
Co do wiadomosci to wiemale brakuje mi tych szybkich i praktycznych funkcji 😅
0 Like
Aden__
Explorer
Opcje
2 zdjęcia to bixby home a ostatnie to teraz ,wdg mn praktyczne bo wiadomości też tam byłysamsung-daily-bixby-home-zmiana-nowosci_12257_1639831451.jpg41256570_Screenshot_20190527-225530_OneUIHome.jpg.03fd64b46bdadcf35319ce6aafa3d096_12258_1639831534.jpgScreenshot_20211218-134853_Samsung Free.jpg
0 Like