Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Brak powiadomień z Messengera

(Temat utworzony: 25-04-2022 09:57 PM)
20972 Wyświetlenia
Lilavi
Pathfinder
Opcje
Kolejny problem z moim S22+ a mianowicie nie mam powiadomien z Messengera na zgaszonym ekranie ktory nie wybudza sie, gdy przychodzi wiadomosc, jest tylko dzwiek, a mi zalezy aby powiadomienie bylo ciche ale widoczne. Czy ktos tez tak ma? Ustawienia powiadomien poprawne, inne apki typu Telegram, sms, daja powiadomienia.
66 Odpowiedzi
Karolekk
Apprentice
Opcje
Niemam takiegoScreenshot_20230804-161849_Settings.jpg
0 Like
PatrykF
Expert
Opcje

@Karolekk Z tego co widzę to powiadomienia z aplikacji są włączone. W miarę możliwości radziłbym Ci wyczyścić jej dane, a jeżeli to nie pomoże to ją przeinstalować. Po czyszczeniu danych musisz się jeszcze raz zalogować do Messengera:

Ustawienia > Aplikacje > Messenger > Domyślna Pamięć > Wyczyść Dane (na dole po lewej stronie).

Jak to nie pomoże, to dodatkowo zrobiłbym reset ustawień, gdyż może to właśnie w nich coś namieszałeś:

Ustawienia > Zarządzanie ogólne > Resetowanie > Resetuj wszystkie ustawienia.

mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Karolekk, zauważyłem, że aplikacja pomimo poprawnych ustawień nie zawsze wyświetla powiadomienia. Podejrzewam, że jest to błąd po stronie aplikacji ponieważ z innymi aplikacjami nie mam problemu. Dla pewności możesz ponownie zainstalować aplikację lub ewentualnie zaczekać na kolejną aktualizację.

dixo
Apprentice
Opcje
Witam

Przediadlem sie po wielu latach z iphona na folda5 i mam nastepujacy problem.

Nie otrzymuje nalezycie powiadomien z messengera. Mimo tego ze pozaznaczalem wszystkie odpowiednie ustawienia w menu, nie wyswietlaja mi sie czerwone plakietki na aplikacji messengera gdy przychodzi do mnie wiadomosc. Czasami dostaje sygnal dzwiekowy ale to tez loteria. Nie chcialbym wracac do Apple ale powyzsza sytuacja bardzo mnie irytuje.

Czy ktos ma pomysl co z tym zrobic?
Pozdrawiam wszystkich 
0 Like
_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
Witam. Problemem nie jest telefon a sama aplikacja. Messenger, ostatnio na systemie Android ma sporo problemów właśnie z powiadomieniami. Na iOS działa poprawnie.
kubamaro7
Pioneer
Opcje
Tak samo mam problem z tym ale model S20 FE 5G I w A13 występuje tak samo czasami na przemian. Do ip6 akurat normalnie przychodzą
0 Like
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@_Technik_  dokładnie,  u mnie jest bardzo podobny problem z messenger 

Leon674
First Poster
Opcje
Ja też tak mam i podobno po aktualizacji one ui 6 tak nie będzie
0 Like
Kacper2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@dixo Też mam ten problem na Galaxy M12. Tak jak napisał @_Technik_, aplikacja ma ostatnio problemy. 
Zgłoś ten błąd do dewelopera aplikacji, aby to zrobić przejdź do: Messenger -> 3 kreski -> Ustawienia -> Zgłoś problem techniczny.

mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

U mnie również powiadomienia nie zawsze przychodzą. Zachęcam do zgłoszenia błędu technicznego bezpośrednio w aplikacji Messenger zgodnie z tym co napisał @Kacper2.