Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Brak powiadomień z Messengera

(Temat utworzony: 25-04-2022 09:57 PM)
21260 Wyświetlenia
Lilavi
Pathfinder
Opcje
Kolejny problem z moim S22+ a mianowicie nie mam powiadomien z Messengera na zgaszonym ekranie ktory nie wybudza sie, gdy przychodzi wiadomosc, jest tylko dzwiek, a mi zalezy aby powiadomienie bylo ciche ale widoczne. Czy ktos tez tak ma? Ustawienia powiadomien poprawne, inne apki typu Telegram, sms, daja powiadomienia.
66 Odpowiedzi
_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
Witam. Nie jest to problem telefonu a samej aplikacji. Proszę zobaczyć opinie na jej temat, jest dużo o przychodzących powiadomieniach z opóźnieniem, lub dopiero po wybudzeniu aplikacji.
Users1111
First Poster
Opcje
Witam, po aktualizacji do nowej wersji OneUI powiadomienia o nowej wiadomości na messenger zaczęły przychodzić jako powiadomienia z Facebooka. Wcześniej jeśli był to messenger - powiadomienie przyszło z messengera, a jeśli Facebook to powiadomienie z Facebooka. Czy ktoś wie o co może chodzic?
0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Spróbuj wyczyścić dane obu aplikacji i sprawdź czy problem ustąpił.

0 Like
Members_veEsFXg
First Poster
Opcje

U mnie na s21 pomogło:

Ustawienia > Aplikacje > Messanger > Bateria > Nieograniczone.

Później pamięć > Wyczyść pamięć i Wyczyść dane.

Po otwarciu aplikacji logujesz się na swoje konto i klikasz u góry w komunikat "powiadomienia są wyłączone..." ...Włączasz

robertooss234
Navigator
Opcje
Mam to samo w Fold 4
0 Like
Aga781
Student
Opcje

Dzięki, u mnie zadziałało :smiling-face:

0 Like
benek1975
Pioneer
Opcje
Miałem tak samo i chyba udało mi się naprawić. Ustawienia-pielęgnacja baterii i urządzenia-bateria-limity użycia w tle-nigdy nie usypiaj aplikacji -jak w to wejdziesz to dodaj messenger. U mnie po długiej walce zaczęło działać
0 Like
Dan626
Explorer
Opcje

Ustawienia / Aplikacje / InPost Mobile / Bateria:

Nieograniczone

Zoptymalizowano

Ograniczone

0 Like
Karolekk
Apprentice
Opcje
Messenger niewyswietla powiadomień 
0 Like
Gabarosik
Helping Hand
Opcje
Czy masz zaznaczone w ustawieniach messengera to co podkreśliłem?1691157636579_1691157636532_0.jpg