Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Brak polskich znaków we wiadomościach SMS/ustawienie polskich znaków

(Temat utworzony: 26-02-2022 10:40 PM)
3107 Wyświetlenia
CezaryJ
First Poster
Opcje

Witam, czy wie ktoś jak włączyć polskie znaki podczas pisania Sms'ów, bo w ustawieniach SMSów nie ma nic (mam ustawiony Tryb wprowadzania na ALFABET GSM, ale to nic nie daje.

z góry dzięuję za podpowiedź.

0 Like
59 Odpowiedzi
Mała11
Student
Opcje
Bardzo dziękuję za pomoc , jest polski są znaki...tylko przy wysłaniu wiadomości do kogoś automatycznie jakby się zmienia i nie ma ą,ę,ł. Na messenger jest poprawnie tylko w smsach tak zmienia.
PAP01
Explorer
Opcje
pogrzebie w temacie i jak znajdę jakąś odpowiedź to napisze
0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Jaki masz ustawiony tryb wprowadzania wiadomości SMS? Ustaw na automatyczny i daj znać czy to pomogło. Aby zmienić przejdź kolejno do: Wiadomości > trzy kropki > Ustawienia > Więcej ustawień > SMS > Tryb wprowadzania > Automatyczny.

Screenshot_20210320-143230_Messages.jpg

MichalAlex14
Voyager
Opcje

BRAK ZNAKÓW DIAKRYTYCZNYCH W WIADOMOŚCIACH SMS

1. Ikona wiadomości 

2. Trzy kropki przy oknie wyszukiwarki

3. Ustawienia 

4. Zaawansowane 

5. Używaj prostych znaków konwersja znaków specjalnych w SMS-ach (jeśli jest włączony to w SMS-ach będziesz miał/a tekst bez znaków diakrytcznych). S G S 22 Ultra.

0 Like
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@MichalAlex14  Witam

Jaki jest opis problemu?

MichalAlex14
Voyager
Opcje
W tytule.
0 Like
MichalAlex14
Voyager
Opcje
Napisałem to w kwestii pomocy komuś.
0 Like
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@MichalAlex14  to można było jakoś jaśniej to opisać że to poradnik, czyli problem i jak go rozwiązać.

MichalAlex14
Voyager
Opcje
To teraz z konwersacji między nami będzie wiadomo, że to poradnik. W tytule opisany jest problem a w treści rozwiązanie.
0 Like
MichalAlex14
Voyager
Opcje
Dzisiaj zniknęły mi znaki po kliknięciu jakiegoś skrótu (nieświadomie) i musiałem odnaleźć rozwiązanie. Znalazłem i się podzieliłem ze społecznością SAMSUNG MEMBERS. Jeśli ktoś będzie miał podobny problem, a wpisze to co jest w tytule, to będzie wiedział punkt po punkcie jak go rozwiązać.
0 Like