Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Brak możliwości odtwarzania plików wma

(Temat utworzony: 24-09-2021 03:58 PM)
1772 Wyświetlenia
matias933
Pioneer
Opcje
Hej od paru dni jestem posiadaczem Galaxy S20 FE. Dzisiaj pojawił się problem ze podczas słuchania muzyki nie są w Samsung Music odtwarzane pliki WMA.
Czy ktoś mógłby mi pomóc rozwiązać ten problem?
0 Like
12 Odpowiedzi
Alex9152
Troubleshooter
Opcje
Zainstaluj ze sklepu play inny odtwarzacz muzyczny polecam poweramp
0 Like
matias933
Pioneer
Opcje
Dzięki właśnie kolega też mi polecił ten odtwarzacz. Zastanawiam się tylko co się stało bo na starym telefonie (Galaxy A8) wszystko działa normalnie
0 Like
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@matias933  Cześć

Odtwarzacz Samsung Music nie obsługuje plików WMA.

matias933
Pioneer
Opcje
@superuser dzięki za informację ale żeby było śmiesznie to Samsung music na starszym modelu odtwarzacz te pliki. Opis w sklepie aplikacji też sugeruje ze Samsung music obsługuje ten format
0 Like
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@matias933  Zweryfikowałem informacje i plik powinien być obsługiwany.

matias933
Pioneer
Opcje
@przemekM no właśnie a pojawia się błąd odtwarzania utworu i nic z tego i nie wiem z czego to wynika
0 Like
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@matias933  Ciężko mi powiedzieć co jest nie tak🤔

Aplikacja ma zainstalowane wszystkie dostępne aktualizacje?

Jeżeli tak to można jeszcze wyczyścić aplikacje lub szukać problemu jeszcze po stronie pliku. Jeżeli te propozycje nie pomogą w rozwiazaniu problemu to proszę o przesłanie zgłoszenia z logami systemowymi i opisem poprzez aplikację Samsung Members, w następujący sposób: Samsung Members > Pomoc > Wyślij opinię > Raporty o błędach > [wybór kategorii]. Zgłoszenie należy wysłać do 5 min. od wystąpienia błędu i dodać logi systemowe. Dzięki temu trafi do odpowiedniego działu zajmującego się rozwojem systemu i aplikacji.

matias933
Pioneer
Opcje
Co rozumiesz przez logi systemowe?
0 Like
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@matias933 Czy przenosiłeś kopię zapasową że starego telefonu na nowy? Jeśli tak to pozostaje wykonać Hard reset bez przywracania z kopii.

Jak masz pliki zapisane na kacie pamięci to proponuje je przenieś na komputer potem sformatować kartę i powrotem przenieś.