Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Mój sejf nie działa na galaxy j7 2016

(Temat utworzony: 13-12-2018 11:17 PM)
700 Wyświetlenia
FragliePL
First Poster
Opcje

Chciałem powiedzieć że  na moim  urządzeniu galaxy j7 2016 po aktualizacji została wprowadzona funkcja mój sejf, która nie działa ponieważ gdy ustawiam już metodę zabiezpieczenia to po kliknięciu dalej aplikacja się wyłącza.

20181213_231828.jpg

0 Like
7 Odpowiedzi
Szewcu72
MegaStar
Opcje

@FragliePL zacznij od wyczyszczenia danych i pamięci aplikacji Mój sejf. Następnie wykonaj wipe cache partition w recovery i spróbuj skonfigurować funkcję jeszcze raz.

Gdyby jednak nie pomogło zgłoś problem przez w Samsung Members.

Jeśli moja odpowiedź była pomocna, kliknij LIKE lub ZAAKCEPTUJ JAKO ROZWIĄZANIE.
Pittofer
Journeyman
Opcje
wyczyściłem dane i pamięć sejfu oraz próbowałem włączyć ponownie telefon jednak obydwie opcje nie zadziałały, czy wykonanie wipe cache partition może wiązać się z ryzykiem utracenia niektórych danych innych aplikacji iyp.?
0 Like
Pittofer
Journeyman
Opcje
dodam jeszcze, że komunikat o błędzie wyskakuje mi taki sam jak na zdjęciu powyżej ale u mnie pojawia się on po podaniu swojego hasła i akceptowaniu warunków naastępnie przez od kilku do parenastu minut mój sejf się tworzy aby wyświetlić wspomniany wyżej błąd
0 Like
kamil40013
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Pittofer, Zabieg wipe cache partition nie powoduje utraty danych.

Pittofer
Journeyman
Opcje
ok, dziekuje za odpowiedz pytalem na wszelki wypadek bo nigdy nie wykonywałem tej czynności
0 Like
Pittofer
Journeyman
Opcje
wykonalem zabieg wipe cache partition ale nie pomoglo probowalem oczywiscie wyczyszczenie danych i pamieci sejfu ale tez nic prosze o pomoc mize da sie jakos usunac aplikache i pobrac jeszcze raz jezeli macie jakies sugestie prosze o napisanie
0 Like
Szewcu72
MegaStar
Opcje

@Pittofer sprawdź czy masz opcję deinstalacji apki. Jeżeli nie, to ją wyłącz, ponownie wyczyść pamięć i dane i jeszcze raz wipe cache partition w telefonie.

Jeszcze jedno pytanie. Odblokowałeś może opcje programisty w menu?

Jeśli moja odpowiedź była pomocna, kliknij LIKE lub ZAAKCEPTUJ JAKO ROZWIĄZANIE.
0 Like