Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Blokowanie sms SPAMu

(Temat utworzony: 21-01-2022 09:18 PM)
6207 Wyświetlenia
Nugens
Explorer
Opcje
Jest jakaś możliwość blokowania smsów bez numeru telefonu, typowy spam reklamowy?
0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Możliwe, że aplikację spełniającą Twoje potrzeby znajdziesz w Google Play lub Galaxy Store. Niestety nie korzystam z takiej aplikacji więc nie jestem w stanie wskazać konkretnej nazwy.

0 Like
ŁukaszS24
Journeyman
Opcje
Telefon S24 nie umożliwia dodania do czarnej listy nadawcy SMS, który posługuje się tylko nazwą np. Biedronka. Można jedynie wyciszyć powiadomienia. Na poprzednim telefonie OPPO można było ładnie to blokować, a tutaj nie. Jakieś pomysły?
0 Like
Edys075
Samsung Members Star ★
Opcje
Wejdz w interesującą Cie wiadomość. Tapnij w 3kropek w prawym górnym rogu. I następnie zablokuj i zgłoś spam. U mnie to działa na wszystkich odbiorcach.

Doceniaj innych, klikając przycisk Like lub Zaakceptuj jako rozwiązanie.

0 Like
Piwkoo
Helping Hand
Opcje
Hmm to ciekawa wasz wersję oneui... U mnie na s23ultra z one ui 6.1 przy smsach bez numeru (biedronka) nie ma trzech kropek tylko ikonka śmietnika (wiadomosci sasmung)
0 Like
Edys075
Samsung Members Star ★
Opcje
No ja obecnie mam 6.0 i korzystam również z wiadomości Samsunga.

Doceniaj innych, klikając przycisk Like lub Zaakceptuj jako rozwiązanie.

0 Like
Kogo1
Explorer
Opcje
Ja zaznaczyłam na głównym ekranie wiadomości całą rozmowę od jednego nadawcy, wybrałam trzy kropki na dole i tam miałam "blokuj“
0 Like
ŁukaszS24
Journeyman
Opcje
Czy wybrałaś rozmowę z nadawcą, który posługuje się wyłącznie nazwą i nie podaje swojego nr telefonu??
0 Like
Kogo1
Explorer
Opcje
Biedronkę, CCC
0 Like
ŁukaszS24
Journeyman
Opcje
U mnie telefon zgłasza "nieprawidłowy numer telefonu" i jest "po ptokach", nie można nic z tym zrobić.
Piwkoo
Helping Hand
Opcje
U mnie to samo...
0 Like