witram nie mogę zmienic tapety na ekranie startowym jak i na blokady wyskuje mi taki kominikat:
zmiana tematu nie dala nic ,czyszcenie... Wyświetl post
Witam serdecznie, po ostatniej aktualizacji samsung gear s3 oraz telefonu s9+ do najnowszych wersji s health, z niewyjaśnionych przyczyn,... Wyświetl post
Czy jest możliwy jakiś sposób, inny launcher, aplikacja, cokolwiek aby był innym sposób na odbieranie połączeń? W jednym wypadku wyjmując tel z... Wyświetl post
kiedy otrzymuję wiadomość na gmail brak dźwięku powiadomienia; w ustawieniach wydaje się ok., dźwięki włączone; inne powiadomienia jak sms,... Wyświetl post
Cześć,
mam pytanie czy da się tak zrobic w samsung s9+ aby oryginalne zdjęcia trzymał w chmurze a na telefonie np w mniejszym rozmiarze aby... Wyświetl post
Ale implementacja takiego treningu do SHealth chyba nie jest jakimś super trudnym działaniem.
Pozatym nawet Endomondo odpalane na Gears S3 nie ma... Wyświetl post
Witam,
Mam nowego Samsunga S9. Kiedy ktoś do mnie dzwoni i nie mogę odebrać, chcąc wybrać z paska na dole wiadomość szybką do wysłania sms, do... Wyświetl post
Witam Wszystkich
Mam problem z pobieraniem motywów z Samsung Themes. Ikony, tapety pobieraja sie bez problemu. Pomóżcie proszę.
Dziękuję
... Wyświetl post
Witam.
Działa wam prawidłowo asystent google? U mnie na s10+ po włączeniu asystenta nadal działa google now. Nie pomaga reinstalacja usług... Wyświetl post
Witam, zakupiłem s10 plusa i chciałem spróbować grania w gry ze Steama, lecz nigdzie nie mogę znaleźć jak się połączyć. Wszędzie piszą o tym że... Wyświetl post
Cześć,
Bixby Vision to narzędzie od Samsunga, które pojawiło się w Galaxy S8 i wyższych wersjach. Dzięki niemu możemy nieco ułatwić sobie życie,... Wyświetl post
Mam następujący problem po aktualizacji aplikacji Samsung Health w telefonie Galaxy Note 9 ale widziałam że w innych modelach jest to samo nie mam... Wyświetl post
Witam,
czy jest możliwe zmuszenie aplikacji w Mój Sejf do korzystania z VPN?
Nie ma znaczenia czy korzystam z klienta android, openvpn czy... Wyświetl post
Witam. Czy mozna jakoś przyspieszyć działanie aplikacji ponieważ mam juz dość dużo wiadomości i zanim wczyta mi wątek to troche to trwa i jest to... Wyświetl post
Witam. Mam następujący problem. Po ostatniej aktualizacji zauważyłem że wśród aplikacji mam nową systemową Pakiet Info. Antywirus wskazuje ją jako... Wyświetl post
Cześć
Czy ktoś mógłby mi wytłumaczyć dlaczego oficjalna aplikacja mailowa Samsunga nie wspiera załączników z Onedrive? Chodzi o to, że jak... Wyświetl post
Hej, czy ktoś mi powie jak wysłać wiadomości na raz do kilku osób, tak żeby nie dodawać każdego osobno? Na S7 robiłem to tak że miałem np. nr... Wyświetl post