Cześć, no i znowu mam małą zagawodkę, jak powiązać Aplikacja Zdjęcia Google z galerią w telefonie. Nie chcę aby się synchronizowało z Samsung One... Wyświetl post
Korzyści na każdym kroku
Custom List Message Item |
---|
Cześć, no i znowu mam małą zagawodkę, jak powiązać Aplikacja Zdjęcia Google z galerią w telefonie. Nie chcę aby się synchronizowało z Samsung One... Wyświetl post |
|
Witajcie, polecam aplikację Energy Ring, która fajnie pokazuje stan naładowania baterii dookoła oczka aparatu. Znajdziecie ją pod... Wyświetl post |
Witam, jestem tu nowa, więc proszę o wyrozumiałość. . Czy ktoś może mi wytłumaczyć co to jest smart touch call? Po aktualizacji do systemu... Wyświetl post |
Dają e-book fotograficzny .Czy warto pobierać i do czego on służy. Wyświetl post |
Mam problem przy odbiorze połączenia na mesengerze okienko odbioru jest po angielsku,jak zmienić ten jezyk na polski Wyświetl post |
Cześć, na iPadzie chciałem zalogować się w aplikacji SmartThings. Problem polega na tym, że moje konto Samsunga założone jest za pomocą konta... Wyświetl post @Exigoss Nie ma takiej opcji jak przycisk zaloguj się za pomocą konta Google nawet na androidzie czy... Wyświetl post |
Witam szukam sklepu gdzie moge legalnie zakupic pojedyncze utwory jak kiedys w google play, amazon jeszcze nie dziala a na applu sie nie znam... Wyświetl post Zniewolenie nas to chyba ich cel.. slabsza ofiara szybciej jest posluszna Wyświetl post |
Naciśnij jednocześnie przycisk zasilania i przycisk zmniejszania głośności. Lub przeciągnij dłonią w... Wyświetl post |
Czy ktoś wie dlaczego po wpisaniu 1 znaku aplikacja "mruga" tzn. Wyłącza się na sekundę i znowu włącza i już działa normalnie? ... Wyświetl post ![]() |
|
Jak otworzyć takie zdjęcia przegrane z Windowsa i z tel. nokia Wyświetl post To jest nr kontaktu A.M. i nr telefonu komórkowego. Jeżeli masz zapisany ten kod w telefonie to włąc... Wyświetl post |
Samsung s21, Można jakoś zmienić żeby mi się nie wyświetlała nazwa podwójnie? Wyświetl post |
Cześć 3 dni temu kupiłem samsung a50, i od samego początku mam problem ze samsung music pomija utwory, załóżmy jest utwór 1. A2. X3. C4. P 5. Z... Wyświetl post |
Hej, jak zmienić ustawienia w telefonie do aplikacji messengera, aby przychodziły mi powiadomienia, gdy nie korzystam z telefonu. Aktualnie... Wyświetl post @Zielona Cześć To może być też kwestia tego że aplikacje messenger jest po pewnym czasie usypiana pr... Wyświetl post |
Możesz również użyć komputerowej aplikacji Smart Switch, która tworzy obszerniejsze kopię zapasowe. Wyświetl post |
Witam. Wiecie może kiedy zawita ciemny motyw FB? SAMSUNG S21 ULTRA? Pozdrawiam. 🤟 Wyświetl post Pytanie czy pozostanie ona na dłużej, bo również wyczysciłem dane aplikacji i działało to przez kilk... Wyświetl post |
Witam, mam kilka problemów z S21 Ultra 5G, w poszukiwaniu rozwiązań trafiłem na aplikację Smart tutor która pozwala skorzystać z pomocy serwisanta... Wyświetl post |
Od kilku dni Google Pay nie pokazuje informacji o zakupie bo skorzystaniu z tej metody płatności, kiedyś przychodziło mi powiadomienie o zakupie i... Wyświetl post Spróbuj na początek wyczyścić dane aplikacje Google Pay. Przydatne wskazówki znajdziesz w poniższym ... Wyświetl post |
Jak włączyć pełny ekran na platformie upc..przed ostatnią aktualizacją miałem pełny ekran Wyświetl post Jaki posiadasz telefon oraz o jaką dokładnie aplikację pytasz? Napisz również jaką posiadasz wersję ... Wyświetl post |
Użytkownik | Liczba like |
---|---|
134 | |
125 | |
108 |
Temat | Like |
---|---|
12 | |
10 | |
7 |